![]() |
Amy Winehouse Back To Black Sözleri - Amy Winehouse Back To Black Şarkısı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amy Winehouse Back To Black Sözleri - Amy Winehouse Back To Black Şarkısı SözüAmy Winehouse Back to Black sözleri - Amy Winehouse Back to Black Şarkısı Sözü Amy Winehouse Back to Black sözleri - Amy Winehouse Back to Black Şarkısı Sözü Amy Winehouse back to black çeviri Amy Winehouse back to black şarkısı sözleri he left no time to regret o üzülecek zaman bırakmadı with his same old safe bet aynı eski güvenli bahsiyle me and my head high and my tears dry ben ve benim yukarda başım ve kuru gözyaşlarım get on without my guy erkeğim olmadan sürdü you went back to what you knew so far removed şimdiye kadar bilip çıkarılan şeylere geri gittin from all that we went through yaşadığımız herşeyden and i tread a troubled track, my odds are stacked ![]() ![]() ve belalı bir iz sürdüm, garipliklerim yığınla i'll go back to black siyaha geri gideceğim nakarat: we only said goodbye with words sadece kelimelerle güle güle dedik i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin and i go back to, i go back to us ve ben de geri gidiyorum, ben bize geri dönüyorum i love you much, it's not enough seni çok seviyorum, bu yeterli değil you love blow and i love puff sen esmeyi seviyorsun ben esintiyi and life is like a pipe ve hayat bir düdük gibi and i'm a tiny penny rolling up the walls inside ve ben içerde duvarlarda gezinen küçük sıska peniyim we only said goodbye with words sadece kelimelerle güle güle dedik i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin when i go backto ben geri gittiğimde black, black, black, black siyah, siyah, siyah, siyah black, black, black, siyah, siyah, siyah, i go back to geri gidiyorum i go back to geri gidiyorum we only said goodbye with words sadece kelimelerle güle güle dedik i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin and i go back to black ve ben siyaha geri döndüm |
![]() |
![]() |
|