![]() |
Linkin Park - What İ’Ve Done - Lyrics |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linkin Park - What İ’Ve Done - LyricsLinkin Park - What I’ve Done - Lyrics Linkin Park - What I’ve Done - Lyrics In this farewell, There’s no blood, There’s no alibi ![]() ‘Cause I’ve drawn regret, From the truth, Of a thousand lies ![]() So let mercy come, And wash away… What I’ve Done ![]() I’ll face myself, To cross out what I’ve become ![]() Erase myself, And let go of what I’ve done ![]() Put to rest, What you thought of me ![]() While I clean this slate, With the hands, Of uncertainty ![]() So let mercy come, And wash away… What I’ve Done ![]() I’ll face myself, To cross out what I’ve become ![]() Erase myself, And let go of what I’ve done ![]() For What I’ve Done I start again, And whatever pain may come ![]() Today this ends, I’m forgiving what I’ve done ![]() I’ll face myself, To cross out what I’ve become ![]() Erase myself, And let go of what I’ve done ![]() (Na na na na, na na na na, na na na na, na na na na) What I’ve done ![]() Forgiving What I’ve Done ![]() (Na na na na, na na na na, na na na na, na na na na) |
![]() |
![]() |
![]() |
Linkin Park - What İ’Ve Done - Lyrics |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linkin Park - What İ’Ve Done - LyricsLinkin Park - What I've Done? - Türkçe Anlamı Ne yaptım Ben? Bu vedada Kan yok ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü pişmanlığa boğuldum Bin tane yalanın gerçeğinden ![]() ![]() O yüzden bırak merhamet gelsin ve temizlesin ![]() ![]() ![]() Ne yaptım ben? Kendimle yüzleşeceğim Dönüştüğüm şeyin üstünü karalamak için ![]() ![]() Kendimi silmek Ve yaptığım şeyden kurtulmak için ![]() ![]() Dinlenmesine izin ver benimle ilgili düşündüğün şeyin Ben kuşkunun elleriyle geçmişteki hataları silerken ![]() ![]() O yüzden bırak merhamet gelsin ve temizlesin ![]() ![]() Ne yaptım ben? Kendimle yüzleşeceğim Dönüştüğüm şeyin üstünü karalamak için ![]() ![]() Kendimi silmek Ve yaptığım şeyden kurtulmak için ![]() ![]() Yaptığım şey yüzünden tekrar başlıyorum ![]() ![]() Ve ne kadar acı verirse versin Bu, bugün bitecek ![]() ![]() Yaptığım şeyi bağışlıyorum ![]() ![]() ![]() Ne yaptım ben? Kendimle yüzleşeceğim Dönüştüğüm şeyin üstünü karalamak için ![]() ![]() Kendimi silmek Ve yaptığım şeyden kurtulmak için ![]() ![]() Ne yaptım ben? Yaptığım şeyi bağışlıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|