![]() |
Yesterday - Beatles Yabancı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yesterday - Beatles Yabancı Şarkı SözleriYesterday, all my troubles seemed so far away Yesterday - Beatles Yabancı Şarkı Sözleri Dün, sorunlarım çok uzak görünüyordu Now it look as though theyre here to stay Şimdi kalmak için buradalarmış gibi görünüyor Oh, I believe in yesterday Oh, düne inanıyorum Suddenly, Im not half the man I used to be Bİrdenbire, eskiden olduğum kişinin yarısı bile değilim Theres a shadow hanging over me Üzerimde asılı kalan bir gölge var Oh, yesterday came suddenly Oh, dün aniden geldi Why she had to go I dont know, she wouldnt say Neden gitmek zorundaydı bilmiyorum, söylemedi I said something wrong, now I long for yesterday Yanlış bir şey söyledim, şimdi dünü iple çekiyorum Yesterday, love was such an easy game to play Dün, aşk oynaması çok kolay bir oyundu Now I need a place to hide away Şimdi saklanacak bir yere ihtiyacım var Oh, I believe in yesterday Oh, düne inanıyorum Why she had to go I dont know, she wouldnt say Neden gitmek zorundaydı bilmiyorum, söylemedi I said something wrong, now I long for yesterday Yanlış bir şey söyledim, şimdi dünü iple çekiyorum Yesterday, love was such an easy game to play Dün, aşk oynaması çok kolay bir oyundu Now I need a place to hide away Şimdi saklanacak bir yere ihtiyacım var Oh, I believe in yesterday Oh, düne inanıyorum |
![]() |
![]() |
|