|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çevirisi, hypnogajahere, lyricsçevirili, rain, sözleri, türkçe, şarkı |
![]() |
'Hypnogaja-Here Comes The Rain Again [Türkçe Çevirisi] Şarkı Sözleri Lyrics-Çevirili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Hypnogaja-Here Comes The Rain Again [Türkçe Çevirisi] Şarkı Sözleri Lyrics-Çevirili'Hypnogaja-Here Comes The Rain Again [Türkçe Çevirisi] şarkı sözleri lyrics-İngilizce çevirili Şarkı Sözleri 'Hypnogaja-Here Comes The Rain Again [Türkçe Çevirisi] şarkı sözleri lyrics-Çevirili yabancı Türkçe Çevirili Şarkı Sözleri Here comes the rain again Yine yağmur buraya geliyor Falling on my head like a memory Bir anı gibi başıma düşüyor Falling on my head like a new emotion Yeni bir duygu gibi başıma düşüyor I want to walk in the open wind Açık rüzgarlarda yürümek istiyorum I want to talk like lovers do Aşıkların konuştuğu gibi konuşmak istiyorum I want to dive into your ocean Okyanusuna dalmak istiyorum Is it raining with you? Yağmur senle mi yağıyor ? So baby talk to me – like lovers do Öyleyse bebeğim konuş benle aşıkların konuştuğu gibi Walk with me – like lovers do Yürü benimle aşıkların yürüdüğü gibi Talk to me – like lovers do konuş benle aşıkların konuştuğu gibi Here comes the rain again Yinei yağmur buraya geliyor Raining in my head like a tragedy Bir trajedi gibi başımda yağıyor Tearing me apart like a new emotion Yeni bir duygu gibi beni ikiye bölüyor I want to breathe in the open wind Açık rüzgarlarda nefes almak istiyorum I want to kiss like lovers do Aşıkların öptüğü gibi öpmek istiyorum I want to dive into your ocean Okyanusuna dalmak istiyorum Is it raining with you? Yağmur senle mi yağıyor? |
![]() |
![]() |
|