Lady Gaga Americano Türkçe Çevirisi - Lady Gaga Americano Şarkı Sözleri Çevirisi |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lady Gaga Americano Türkçe Çevirisi - Lady Gaga Americano Şarkı Sözleri ÇevirisiLady Gaga Americano Türkçe Çevirisi - Lady Gaga Americano Şarkı Sözleri Çevirisi Lady Gaga Americano Türkçe Çevirisi - Lady Gaga Americano Şarkı Sözleri Çevirisi Lady Gaga Americano şarkısının Türkçe Çevirisi Lady Gaga Americano Şarkısının Türkçesi Lady Gaga Americano şarkısı Türkçe Anlamı Americano Türkçe Çeviri Lady Gaga Lady Gaga Americano Türkçe Çeviri I met a girl in east LA Dogu Los Angelesda bir kizla tanistim In floral shorts as sweet as may Mayis kadar tatli cicekli sortlar giyen She sang in eights in barrio cords 8likleri ve Barrio akordlarini soyledi We fell in love Asik olduk But not in court Ama mahkemeye dusmedik La la la la la la la La la la la la la la La la la la la la la La la la la la la la La la la la la la la La la la la la la la I dont Konusmuyorum I dont Konusmuyorum Aaaahhh America Aaaahhh Amerika Americano Amerikano Aaaahhh America Aaaahhh Amerika Americano Amerikano Mis canciones son de la re revolución Sarkilarim de-devrim (Ispanyolca) Mi corazón me duele por mi generación Kalbim benim jenarosyonuma aciyor (Ispanyolca) If you love me Eger beni seviyorsan we can marry on the west coast Bati sahilinde evlenebiliriz On a wednesday, Bir carsamba gunu, En el verano o en agosto Yazin veya Agustosta I dont speak your Konusmuyorum I dont speak your Konusmuyorum Language, oh no Senin dilini, ah hayir I dont speak your Konusmuyorum I dont speak your Konusmuyorum Jesus Cristo Aziz Isa-onu Aaaahhh America Aaaahhh Amerika Americano Amerikano Aaaahhh America Aaaahhh Amerika Americano Amerikano I will cry for, I have fought for Aglayacagim, savastim How I love you Sana olan sevgim icin I have cried for I will die for Agladim, olecegim How I care Sana verdigim degerden In the mountains, Daglarda las campanas Canlar (Ispanyolca) Están sonando Caliyor (Ispanyolca) Todo los chicos, y los chicos Butun oglanlar, ve oglanlar(Ispanyolca) Se están besando Opusuyorlar (Ispanyolca) I dont speak your Konusmuyorum I dont speak your Konusmuyorum Language, oh no Senin dilini, ah hayir I dont speak your Konusmuyorum I wont speak your Konusmayacagim Jesus Cristo Aziz Isa-onu I dont speak your Konusmuyorum I wont speak your Konusmayacagim Americano Amerikanonunu I dont speak your Konusmuyorum I dont speak your Konusmuyorum Jesus Cristo Aziz Isa-onu Aaaahhh America Aaaahhh Amerika Americano Amerikano Aaaahhh America Aaaahhh Amerika Americano Amerikano Aaaahhh America Aaaahhh Amerika Americano Amerikano Aaaahhh America Aaaahhh Amerika Americano Amerikano Dont you try to catch me Beni yakalamaya calisma Dont you try to catch me Beni yakalamaya calisma No, no, no Hayir, hayir, hayir Im living on the edge of Ucunda yasiyorum Living on the edge Ucunda yasiyorum Of the law, law law Kanunlarin, kanunlarin, kanunlarin Dont you try to catch me Beni yakalamaya calisma Dont you try to get me Beni yakalamaya calisma No, no, no, no Hayir, hayir, hayir, hayir Dont you try to catch me Beni yakalamaya calisma Im living on the edge of the law Kanunlarin ucunda yasiyorum law, law, law Kanunlarin, kanunlarin, kanunlarin |
|