![]() |
Ford Mustang Gt-R Tanıtım / Ford Mustang Gtr Resimleri / Ford Mustang Gt-R Pictures |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ford Mustang Gt-R Tanıtım / Ford Mustang Gtr Resimleri / Ford Mustang Gt-R PicturesFord Mustang GT-R Ford Mustang GT-R Tanıtım / Ford Mustang GTR Resimleri / Ford Mustang GT-R Pictures FORD MUSTANG GT-R Ford efsane modeli Mustang’in kırkıncı yılı anısına 500 HP’lik özel bir versiyon hazırladı ![]() İlk oloarak 2003 Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Ford Mustang GT-R, yarış konsepti efsanesini yeniden canlandırdığı kesin ![]() Mustang’in kırkıncı yaş günü kutlamalarına özel olarak hazırlanan model, Parnelli Jones gibi pistlere adını altın harflerle yazdıran yarışçıların kullandığı ünlü Grabber Orange renkteki araç baz alınarak tasarlanmış ![]() ![]() ![]() ![]() Ford’un Amerika’daki özel tasarım stüdyosunda şekillendirilen Mustang GT-R, Ford’un ilk süper otomobilini üreten Ford GT Dream takımı tarafından geliştirilmiş ![]() ![]() Mustang’in kasası tasarlanırken devasa motoru kamufle etmek için oldukça süre kaybedilmiş ![]() ![]() ![]() ![]() PİSTLER ONU BEKLİYOR Yarış süspansiyonuna uyum sağlaması için aracın ön çamurluğu bir hayli geniş tutulmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 500 HP GÜCÜNDE ![]() ![]() ![]() Mustang GT-R’nin kaputunun altında standart 440 HP’lik motorun modifiye edilmiş versiyonu bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Motorda güç sağlamak için Mustang Cobra’nın krank mili ve Manley H-Beam’in bağlantı milleri kullanılmış ![]() ![]() ![]() Ortaya çıkan bu muazzam güç Ford-Racing kaynaklı debriyaj ve TTC T-56 kodlu altı ileri vitesli şanzımanla yere aktarılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|