Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
competition, edo, lamborghini

Edo Competition Lp710/2 Lamborghini

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Edo Competition Lp710/2 Lamborghini

Edo Competition LP710/2 Lamborghini
Edo Competition LP710/2 Lamborghini
Edo Competition en son Lamborghini LP640 modelini modifiye etmiş ve aracı 23 beygir daha güçlendirmişti Ve bu araç Nardo sürat pistinde 3457 km/s hıza ulaşarak, en yüksek sürate sahip Lamborghini modeli olmuştu

Alman modifiye firması Edo, bu sefer LP640’ın gücünü 47 beygir daha yükseltti ve 710 beygire ulaştırdı Güç artışı yeni egzoz manifoltları, yüksek akışlı katalitik konvertörler ve hava filtresi, yeni egzoz, yeni egzantrik milleri, modifiye edilmiş silindir kafası ve yeniden programlanmış motor yönetim sisteminden kaynaklanıyor Motorun torku ise 700 Nm’ye ulaşmış

LP710’un 0-100 km/s hızlanması 32, 0-200 km/s hızlanması ise 10 saniyenin altında gerçekleşiyor Firma optimize ettiği arka kanat ile aracın 360 km/s hıza ulaşarak yeni bir rekor kıracağını ifade ediyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com