Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrı, alma, çocuk, doğum, hastalıkları, hastanesi, kadın, randevu

Ağrı Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Randevu Alma

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağrı Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Hastane Adı: Ağrı Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Telefon: (0472) 215 87 10
Faks: (0472) 215 72 45
Adres: Hürriyet Mah Yaşar Eryılmaz Cad
İl: Ağrı
İlçe: Ağrı Merkez
Web Adres: AĞRI KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ

Ağrı Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adres ve iletişim bilgileri Ağrı Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi tanıtım sayfası Ağrı Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi randevu alma

Ağrı Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hakkında Misyonumuz

Bilimsel – vicdani etik ve ilkelerden ödün vermeden açık, dürüst, güvenilir bir tanı ve tedavi hizmeti sunmak
Bilimsel araştırmalar ve yeni uygulamalarda öncü, uluslararası düzeyde bir referans merkezi olmak
Sürekli eğitim, ölçme, iyileştirme yöntemleri kullanarak devamlı gelişmeyi, yenilemeyi sağlayan bir yönetim ve işletim sistemi örneği vermek
Hastaların ve çalışanların memnuniyetine odaklı, yüksek kalitede sağlık hizmetini gönülden en uygun fiyatlarla sunmak
Toplumumuzun sağlık bilincinin artmasına katkıda bulunan hastanesi, oteli, doktor ofisleri ve kolay ulaşılabilen konumu ile entegre bir sağlık
tesisinin ülkemizdeki ilk örneklerinden birini oluşturmak

Vizyonumuz

Biz kendimizi kişi ve kurum olarak Bilimsel, Vicdani Etik ve İlkelerden asla ödün vermeden, insanlık onuruna saygılı, açık, dürüst, güvenilir ve en yüksek
kalitede sağlık hizmetleri sunmaya adamış bulunuyoruz
Kendimizi adadığımız işin insanlık için anlamını, önemini ve kutsallığını asla unutmuyoruz
Akademik birikimlerimizi gelecek nesillere taşıyan, dünyanın önde gelen tıp merkezleri ile işbirliği içinde uzmanlık eğitimi veren, tıp bilim ve sanatının
zirvede uygulandığı akademik bir kurum olacağız
“En yüce değer bilgi, en üstün hizmet insana hizmettir” inanç ve anlayışı bizim için bir yaşam felsefesi ve tarzıdır Bu inanç ve anlayışla bütün insanlığı
kucaklayan Ağrı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi tüm Türkiye ve yakın coğrafya için en önde gelen referans merkezi olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com