Kozmetik Erkek Adamı Harbi Bozarmış |
05-14-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Kozmetik Erkek Adamı Harbi BozarmışKOZMETİK ERKEK ADAMI HARBİ BOZARMIŞ Birçok gıda, kozmetik ve temizlik ürününde kullanılan katkı maddeleri erkeğin cinsel yaşamını tehlikeye attığı açıklandı Medical Research Council'in önde gelen bilim adamlarından Profesör Richard Sharpe tarafından yapılan araştırmaya göre birçok gıda, kozmetik ve temizlik ürününde kullanılan katkı maddeleri, erkeğin cinsel gücünü tehlikeye atıyor BBC'nin haberine göre Sharpe, insanları ve doğayı zararlı kimyasallardan korumak için çalışan yardım kuruluşu CHEM Trust'a, kimyasal katkı maddeleriyle erkeğin cinsel gücü arasındaki bağlantıyı kanıtlayan bir rapor sundu Sharpe, hormon bozukluğuna yol açan söz konusu kimyasalların, erkekleri daha anne karnındayken "kadınsılaştırdığını" ileri sürdü Doğum sırasında meydana gelen bozukluk sayısındaki artış, testis kanseri ve sperm sayısının azalmasıyla, bazı ürünlerdeki kimyasal katkılar arasında bağ kuran Sharpe, hormon bozukluğuna yol açan katkı maddelerinin, erkeklik hormonlarının sağlıklı çalışmamasından kısmen de olsa sorumlu olduğunu belirtti
05-14-2009 | #2 |
gencer20
|
Cevap : Kozmetik Erkek Adamı Harbi Bozarmışsadece bunlar değil bence çevremizdeki herşey telefondan tutun yediğin simide kadar eski insanlar bunlar olmadığı için okadar uzun yaşıyorlardı bence çok güzel bir konuya değinmişsiniz eline sağlık |
Cevap : Kozmetik Erkek Adamı Harbi Bozarmış |
05-14-2009 | #3 |
TiFus
|
Cevap : Kozmetik Erkek Adamı Harbi BozarmışEllerine sağlık yeşim ama bence kozmetik estetik gibi şeyler erkekliği bozmaz ben gidip erkek kız gibi giyinsin makyaj yapsın demiyorum fakat biraz makyaj karizmayı arttırır cinsel bakımdan bakarsak zararlı olabilir fazla olcağını sanmam |
Cevap : Kozmetik Erkek Adamı Harbi Bozarmış |
05-15-2009 | #4 | |
yesimciwciw
|
Cevap : Kozmetik Erkek Adamı Harbi BozarmışAlıntı:
Valla erkekte makyaja falan karşıyım ama tabiki bakımını yapsın,güzel koksun,kremini sürsün ama makyajmış oymuş buymuş ben buna karşıyım Kimse üstüne alınmasın makyaj yapan,sürme vs süren erkeklere sözüm :)
05-15-2009 | #5 | |
yesimciwciw
|
Cevap : Kozmetik Erkek Adamı Harbi BozarmışAlıntı:
Bencede güzel bir konu arkadaşım sana katılıyorum teşekkürler:)