|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adsl, anlatım, bağlantısı, resimli, splitter, yapılır |
![]() |
Adsl Splitter Bağlantısı Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adsl Splitter Bağlantısı Nasıl Yapılır? Resimli AnlatımADSL Splitter Bağlantısı Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım ADSL Splitter Bağlantısı Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım ADSL Splitter Bağlantısı Merhaba Arkadaşlar Sanırım basitçe bazı resimler vede yazılarla bunu görsel yapmak en iyisi ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı örneklerle başlayalım ![]() ![]() ![]() Diyelimki evinizde duvarda 1 telefon soketi var ve 1 telefon kullanılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buradaki bağlantıda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Duvardaki direk telekomdan gelen hattınız ![]() 2- Splitter'ın TELEFON HATTI girişi ![]() 3- Splitter'ın EV İÇİNE DAĞILAN TELEFON HATTI ÇIKIŞI ![]() 4- Splitter'ın ADSL Modeme giden MODEM çıkışı ![]() 5- ADSL Modem'in besleme hattı ![]() 6- Bilgisayarlarınıza giden RJ45 Ethernet hatları (varsa) ![]() 7- ADSL Splitter ![]() Bağlantı şekli açık ve net görünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Diyelimki evdesiniz ve 1'den fazla telefon soketi var evde,o zaman mutlaka başka şekilde yapmalısınız !!! Keza genelde çoğu hata hep bu bağlantıda yapılıyor ![]() Örnek vermek gerekirse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve diyelimki siz 1 noktaya ADSL modemi takacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dahada basit bir çizimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umarım herkese faydası olur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|