|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adsl2, airties, modem, port, rt211, tanıtımı, teknik, wireless, özellikleri |
![]() |
Airties Rt-211 Wireless Adsl2+ (4 Port) Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Airties Rt-211 Wireless Adsl2+ (4 Port) Modem Tanıtımı Teknik ÖzellikleriAirties RT-211 Wireless ADSL2+ (4 port) Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri Airties RT-211 Wireless ADSL2+ (4 port) Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri ![]() Temel Özellikler: Komple çözüm paketi: ADSL2+ modem, router, firewall, 4 Ethernet portu, 125Mbps hızında G++ kablosuz erişim noktası Modem: Türk Telekom hatlarına göre ayarlanmış ADSL2+ modem (24Mbps download/ 4Mbps upload) Router: DHCP sunucu, NAT, NAPT, RIPv1/v2 özelliklerine sahip router Firewall ve kablosuz güvenlik: Gelişmiş SPI Firewall; Internet�e erişimde MAC ve IP filtreleme; DMZ; kablosuz güvenlik için WPA-PSK, WPA-802 ![]() G++ ile süratli kablosuz iletişim: 125 Mbps hızında kablosuz erişim noktası ile 45 Mbps'a varan gerçek veri iletim hızları (125Mbps destekleyen alıcı cihazlarla) ![]() ![]() Kablolu cihaz desteği: 4 adet 10/100Mbps Ethernet portundan her türlü kablolu cihazı yerel ağa dahil etme imkanı Erişim mesafesi ve Mesh Teknolojisi: G++ ile dış mekanlarda 400, iç mekanlarda 100 metrenin üzerine çıkabilen erişim mesafesinin yanısıra, ilave cihazlar kullanarak kapsama alanını genişletmeye yarayan AirTies Mesh Network teknolojisi desteği ADSL Sayacı: özellikle limitli ADSL kullanıcıları için aylık bazda indirilen veri (download) miktarı sayacı Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı: Türkiye şartlarına göre tasarım ve üretim; voltaj düşmelerine ve dalgalanmalarına dayanıklı Kolay kurulum ve yönetim: Türkçe Sesli Interaktif Kolay Kurulum CD�si, Hizmet Programı, web arayüzü ve Kullanım Kılavuzu; tek tuşla gelişmiş ayarlar; Internet�le ve bilgisayarla bağlantı testleri Kolay güncelleme: Web arayüzü ile yazılım (firmware) güncellemesi VPN geçişi (Pass through) Uzaktan yönetim: SNMP sayesinde uzaktan yönetim olanağı Teknik Özellikler: ADSL özellikleri: G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlantı protokolleri: PPPoE, PPPoA, RFC1483 Bridging, RFC1483 Routing, ATM üzerinden klasik IP, PAP/CHAP 802 ![]() 1, 2, 5 ![]() Frekans aralığı: ETSI 2400 MHz�den 2483 ![]() Reset butonu ile fabrika ayarlarına geri dönüş imkanı Kablolama: 4 adet RJ-45 (Ethernet), 1 adet RJ-11 (ADSL) Anten: 2dBi Kazanç 17 ![]() Kablosuz güvenlik özellikleri: WPA (802 ![]() UPnP Tak&Çalıştır özelliği Router ve Firewall: SPI firewall; IP ve MAC adresi filtreleme; URL filtreleme; Port yönlendirme; DMZ; VPN Pass Through (PPTP, L2TP, IPSec); Statik Routing, RIPv1, RIPv2 yönlendirme; DNS Proxy; DHCP sunucu ve aktarıcı; NAT/NAPT; PPP (PAP/CHAP/MSCHAP) İşletim Sistemi Desteği: Windows 98, ME, 2000, XP, UNIX, Linux, MAC OS ile uyumlu Sertifikalar: CE , T ![]() ![]() Boyutlar: 155 x 125 x 25mm Ağırlık: 450 gr |
![]() |
![]() |
![]() |
Airties Rt-211 Wireless Adsl2+ (4 Port) Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Airties Rt-211 Wireless Adsl2+ (4 Port) Modem Tanıtımı Teknik ÖzellikleriÜrün Marka Model: AIRTIES RT211 125Mbps ADSL2+ MODEM Wi-Fi 4PRT+AP Garanti Süresi: 36 ay Data Hızı (Maksimum): 125 Mbps 802 ![]() Mimari: RJ-45 4 adet 10/100 Ethernet Port Splitter: Var Güvenlik: WPA(802 ![]() Firewall: Statik IP, RIP v1/v2, DHCP, NAT/NAPT, PAP/CHAP, SPI firewall, DMZ, VPN pass through (PPTP, L2TP, IPSec), DNS proxy Router desteği: Var Açıklamalar Mesh Teknolojisi ile "EN GENİŞ KAPSAMA ALANI ", DDNS (Dinamik DNS) özelliği, Tak&Çalıştır özelliği, ADSL Sayacı (Limitli ADSL SNMP sayesinde uzaktan yönetilebilirlik, Reset butonu, Sertifikalar: CE, T ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|