|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adsl2, airties, modem, router, rt205, tanıtımı, teknik, wireless, özellikleri |
![]() |
Airties Rt-205 Wireless Adsl2+ Router Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Airties Rt-205 Wireless Adsl2+ Router Modem Tanıtımı Teknik ÖzellikleriAirties RT-205 Wireless ADSL2+ Router Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri Airties RT-205 Wireless ADSL2+ Router Modem Tanıtımı Teknik Özellikleri ![]() 125Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem Router ve Firewall 1 x Ethernet Portu 125Mbps G++ Kablosuz Erişim Noktası Kablosuz, hızlı ve güvenli Internet erişiminde komple çözüm! AirTies RT-205 ile evinizde veya işyerinizde ADSL hattınızdan güvenle Internet’e erişebilir ve kablosuz yerel ağ kurarak erişiminizi paylaştırabilirsiniz AirTies RT-205; ADSL2+ (24 Mbps indirme / 4 Mbps yükleme hızında) modem, gelişmiş router, firewall ve 125Mbps’e varan hızlarda kablosuz iletişim sağlayan G++ teknolojisi ile donatılmış kablosuz erişim noktası fonksiyonlarını tek bir cihazda birleştirir ve yerel ağınızın kurulumu, konfigürasyonu ve yönetimini yapmanıza imkan verir ![]() Ayrıca, SNMP desteği sayesinde Internet üzerinden ulaşarak erişiminizi ve ağınızı uzaktan yönetim de mümkündür ![]() AirTies RT-205, AirTies’ın Türkiye’deki AR&GE ekibi tarafından, en gelişmiş standartlara uyumlu çipler kullanılarak, Türkiye şartlarına ve Türk Telekom ADSL hatları na uygun olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir ![]() Temel Özellikler: Komple çözüm paketi: ADSL2+ modem; router; firewall, kablolu ve kablosuz erişim noktası Modem: Türk Telekom hatlarına göre ayarlanmış ADSL2+ modem (24Mbps download/4Mbps upload) Router: DHCP sunucu, NAT, NAPT, RIPv1/v2 özelliklerine sahip router Firewall ve kablosuz güvenlik: Gelişmiş SPI Firewall; Internet’e erişimde MAC ve IP filtreleme; DMZ; kablosuz güvenlik için WPA-PSK, WPA-802 ![]() G++ ile süratli kablosuz iletişim: 125 Mbps hızında kablosuz erişim noktası ile 45 Mbps'a varan gerçek veri iletim hızları (125Mbps destekleyen alıcı cihazlarla) ![]() ![]() Kablolu cihaz desteği: 10/100Mbps Ethernet portundan her türlü kablolu cihazı yerel ağa dahil etme imkanı Erişim mesafesi ve Mesh Teknolojisi: G++ ile dış mekanlarda 400, iç mekanlarda 100 metrenin üzerine çıkabilen erişim mesafesinin yanısıra, ilave cihazlar kullanarak kapsama alanını genişletmeye yarayan AirTies Mesh Network teknolojisi desteği ADSL Sayacı: özellikle limitli ADSL kullanıcıları için aylık bazda indirilen veri (download) miktarı sayacı Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı: Türkiye şartlarına göre tasarım ve üretim; voltaj düşmelerine ve dalgalanmalarına dayanıklı Kolay kurulum ve yönetim: Türkçe Sesli Interaktif Kolay Kurulum CD’si, Hizmet Programı, web arayüzü ve Kullanım Kılavuzu; tek tuşla gelişmiş ayarlar; Internet’le ve bilgisayarla bağlantı testleri Kolay güncelleme: Web arayüzü ile yazılım (firmware) güncellemesi VPN geçişi (Pass through) Uzaktan yönetim: SNMP sayesinde uzaktan yönetim olanağı |
![]() |
![]() |
|