![]() |
Yardim!!! Net Master Kablosuz Modeme Şifre Koyma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardim!!! Net Master Kablosuz Modeme Şifre KoymaArkadaşlar uzun zamandır arıyorum bir türlü bulamadım hermarka için var bi tek netmaster için bulamadım NETMASTER kablosuz modeme nasıl şifre konulur bilen varsa yardım etsin lütfen ![]() ![]() ![]() YARDIM!!! Net master kablosuz modeme şifre koyma Netmaster 2014pw 125mbps Kablosuz modem ![]() ![]() ![]() İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardim!!! Net Master Kablosuz Modeme Şifre KoymaAlıntı: overspeed´isimli üyeden Alıntı Arkadaşlar uzun zamandır arıyorum bir türlü bulamadım hermarka için var bi tek netmaster için bulamadım NETMASTER kablosuz modeme nasıl şifre konulur bilen varsa yardım etsin lütfen ![]() ![]() ![]() Netmaster 2014pw 125mbps Kablosuz modem ![]() ![]() ![]() İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ![]() ![]() ![]() Merhaba, konuyu araştırıyorum, modeminizde kablosuz şifreleme özelliği mevcut, eğer modem arayüzünün resmini atarsanız daha çabuk yardımcı olabiliriz, genelde bütün modemlerde kablosuz ayarlarına girilir WPA şifreleme seçilir daha sonra kullanmak istediğiniz şifreyi seçiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardim!!! Net Master Kablosuz Modeme Şifre Koyma![]() modem arayüzü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yardim!!! Net Master Kablosuz Modeme Şifre KoymaÇok ilginç ama Netmaster kablosuz modem şifreleme konusu hiçbiryerde anlatılmamış, google bile derdinize çare olamıyor, ama elbette biz olacağız panik yok (: Resim yöntemi ile bu iş çok uzun sürer, msn desteği ile sorunu çözmek daha zahmetsiz olucak, eğer msn kullanıyorsanız profilimden ekleyin yardımcı olayım ![]() |
![]() |
![]() |
|