![]() |
Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçinSebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin Sebzeler Pişerken Rengi Solmasın - Sebzeler Pişerken Rengi Solmaması İçin Sebze pişerken rengi solmasın, Sebze pişirme önerileri, Sebze pişerken rengi neden gidiyor, Sebzeleri pişirirken renklerinin de canlı kalmasını istiyorsanız sebzelerinizi pişirmeden önce bir süre tuzlu suyun içinde bekletin ![]() Böylece sebzedeki klorofiller sabitlenecek ve pişerken renkleri daha az solacak |
![]() |
![]() |
|