|
|
Konu Araçları |
adı, kuruluşları, kuruluşlarımızın, sivil, toplum, türkiyedeki |
Türkiyedeki Sivil Toplum Kuruluşları - Türkiyedeki Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Adı |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkiyedeki Sivil Toplum Kuruluşları - Türkiyedeki Sivil Toplum Kuruluşlarımızın AdıTürkiyedeki Sivil Toplum Kuruluşları - Türkiyedeki Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Adı Türkiyedeki Sivil Toplum Kuruluşları - Türkiyedeki Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Adı Türkiyedeki Sivil Toplum Örgütleri Türkiyedeki Sivil Toplum Örgütleri Nelerdir Türkiyedeki Sivil Toplum Örgütleri İsimleri Dernekler Acil Tıp Derneği ADD : (Atatürkçü Düşünce Derneği) Çağdaş Gazeteciler Derneği : (Ege Şubesi) Hasta ve Hasta Yakınları Hakları Derneği : (HAYAD) İHD (İnsan Hakları Derneği) Mazlum-Der : (İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği) ORDES : (Organize Destek Arama Kurtarma Derneği) ODER : (Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendime Derneği) Savaş Karşıtları Derneği Saydamlık Hareketine Gönül Verenler Tarım Ekonomisi Derneği TUSİAD : (Türk Sanayici ve İşadamları Derneği ) Toplumsal Düşünce Derneği İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği Hukukçular Derneği Avrupa Genç Hukukçular Derneği(elsa)Ankara şubesi Avrupa Genç Hukukçular Derneği(elsa)İzmir şubesi Vakıflar Çocuk Vakfı ÇEKÜL VAKFI : (Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı) EGEV : (Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı) İZTO VAKFI : (İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı) Sosyal Demokrasi Vakfı : (SODEV) TEMA : (Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma Vakfı ) TİHV : (Türkiye İnsan Hakları Vakfı) TTGV(Türkiye Trafik Güvenliği Vakfı) Türkiye Sosyal Tarih Araştırma Vakfı : (TUSTAV) Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı Diğer Örgütler Ana Kültür Aydınlık için Yurttaş Girişimi Bağımsız İletişim Ağı EGE-KOOP SS (Egekent Konut Üretim Yapı Kooperatifleri Birliği) Eğitim-Sen : (Eğitim -Emekçileri Sendikası) Hak-İş Konfedererasyonu İnsan Hakları için Hekimler Örgütü : (Physicians for Human Rights) İzmir Barosu KESK : (Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu) Müstakil Tüketiciler Birliği SES (Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası) Sınır Tanımayan Gazeteciler Türkiye Bankalar Birliği Türkiye Araştırmalar Merkezi : (Zentrum für Türkeistudien ) Türk Eczacılar Birligi Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Türk-İş : (Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu) TOBB : (Türkiye Ticaret ve Sanayi Odaları ve Borsalar Birliği) TTB : (Türk Tabibler Birliği) Tüketiciler Birliği |
|