Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beklentilerim

Beklentilerim

Eski 05-11-2009   #1
ysnkrks
icon110

Beklentilerim

Ben sana deliler gibi yanarken, sen rüzgârın uzaklara savurduğu yağmur damlası misali başka başka yüreklere yağıyorsun!
Hiçbir aşk mutlu etmiyor seni, hiçbir yüreğe sığmıyorsun Sonra buhar olup uçuyorsun yine bembeyaz duygularınla baş başa
Şimdi sevgi kelebekleri havalanıyor avuçlarımdan Üç-beş günü görmeyen ömürleri, dudaklarından dökülecek bir küçük sevgi sözcüğüne feda
SENİ ÖZLÜYORUM
Ve artık yokluğuna da, acına da alıştı bu yürek BİLİYORUM, GELMEYECEKSİN!
Oysa sana bölünüyor hücrelerim, en derin yaramda sen varsın Ve nedenini bilmesem de sana açılıyor hala tüm çiçeklerim
SENİ SEVİYORUM!
Milyonlarca kere daha kırılmaya razıyım yolunda; ama asla vazgeçmeyeceğim; çünkü sen en büyüğüsün hazların!

ÖLÜM KADAR GERÇEK,
BEBEK GİBİ GÜNAHSIZ
ÖYLESİNE DEĞİL YÜREKTEN
SENİ SEVİYORUM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com