|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fotoğrafta, geçmis, hayatım, işte, kısa |
![]() |
10 Fotoğrafta İşte Benim Hayatım (Kısa bir öz geçmis :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
10 Fotoğrafta İşte Benim Hayatım (Kısa bir öz geçmis :))ÖNEMLİ NOT:Aşağıda yer alan çalışma kendi özgün kurgulamam olup, bu senaryoda yer alan kişi, kuruluş ve olayların gerçekle bir ilgisi yoktur ![]() ![]() ![]() 10 FOTOĞRAFTA İŞTE BENİM HAYATIM: 1-) Doğduğum zaman miniminnacık ama sevimli bir çocuktum: ![]() 2-) Sonra biraz daha büyüdüm ve daha sevimli bir çocuk oldum: ![]() 3-) Eee, insanoğlu bu; büyümesi, gelişmesi bitmiyor ![]() ![]() 4-) Fakat büyüdükçe biraz yaramaz bir çocuk oldum ![]() ![]() ![]() 5-) İşte size yaptığım ve annemin çok kızdığı yaramazlıklarımdan biri ![]() ![]() ![]() ![]() 6-) Annem zaten çok temizlik sever bir kadındı; eline ne geçerse yıkardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7-) İşte bu da benim babam ![]() ![]() ![]() 8-) Babamın av merakı vardı, yalnız biraz sakardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9-) Yine bir gün babamla geyik avlamaya gitmiştik ormana, fakat geyik babamdan daha akıllı çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() 10-) Hayvansız kalmayalım diye bu sefer evimize bir kedi aldık ![]() ![]() özellikle son resim favorim :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
asyaland
|
![]() baban cok fotojenik belirtmek istedim ;) son fotoğraf gercekten güzel saoll ellerine sağlık
|