![]() |
Gİt Artık !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Gİt Artık !!!Çekil ! ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimden,yüreğimden ,içimden ve var olan herşeyimden::: Gİt ARtık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunma kirletirsin beyazları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehtabı bırak ,doğan ayrılık ![]() ![]() ![]() ![]() Çekil gittt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanıyorum zaten ,uzak dur benden ![]() ![]() ![]() ![]() Çekil git yolumdan !!! ölümün olurum !! Öyle git artık ,ne olursun git ! benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşma !!! , nefesini al benliğimden !!! Ben soluğunu kesmeden ,sus demeden ![]() ![]() ![]() Sus ne olur söyletmeden git ! ,bir daha Allah aşkına hiç dönmeden Yıkıl git artık hayallerimden!!!! Uğrunda yıkıldı artık taşlarımda ,Oyuncaklarımdan ,beynimden yaşayan her şeyimden ![]() ![]() Uzak dur ,karaya çalarsın günlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne öznesini ,ne yüklemini kurtarabilirsin Çekil Git !!! Bırak düşlerimi ,yaralıyım zaten ,öyle dur gönlümden Derdin olurum ,korun olurum Çekil Git!!!! Ağrın değil , külün olurum ! ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kal yerinde öylece , ses etme mevsimlerde solsun senelerce ![]() ![]() ![]() Mümkünse çıkmasın o iki hece ![]() ![]() ![]() yada bir sonbaharda sarardı de ![]() ![]() dende kırıldı kopan candı ![]() ![]() Yıkıldı de ,de ki öldü ![]() ![]() Yaşamaz de olsun de ,de ki bitti gitti ,kar yağdı yağmur da aktı sonra toprağa karıştı ![]() ![]() Kurudu de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alınyazısı gibi görme ,değilimm bir şeyin !!ummadım hiçbir şeyini ,çekil git artık ![]() ![]() ![]() ![]() Çekil git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ,kurudu ,sonra toprağa kavuştu soldu de ![]() ![]() ![]() Ne bileyim işte ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() DostÇa KalıN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gİt Artık !!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Gİt Artık !!!Birz hüzünlü olmuş : (
|