![]() |
Evlilik |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() EvlilikMelih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EVLİLİK 1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum'' ![]() Ertesi gün yüzlerce mektup almış ![]() ![]() ''Benimkini alabilirsin ![]() 2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz ![]() ''Ya arabası yenidir ya da karısı! ![]() ![]() 3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur?'' Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hálá ödüyorum ![]() 4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer ![]() İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin ![]() 5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler ![]() 6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım ![]() Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim ![]() 7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir; ''Evet yanlış adamla evliyim de ondan ![]() YAŞINA GÖRE ERKEK *20 yaşında erkek FİAT gibidir ![]() ![]() *20-30 yaş arasında PORSHE gibidir ![]() ![]() *30-40 arası erkek VOLVO gibidir ![]() ![]() *40-50 arası erkek OPEL gibidir ![]() ![]() *50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir ![]() ![]() YAŞINA GÖRE KADIN *15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir ![]() ![]() *25-35 arasında AMERİKA gibidir ![]() ![]() *35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir ![]() ![]() *45-55 arasında FRANSA gibidir ![]() ![]() *55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir ![]() ![]() *60-70 arasında kadın RUSYA gibidir ![]() ![]() *70’inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Evlilik |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Evlilikgüzelmiş :D emeğine sağlık ![]() ![]()
|