![]() |
GidenLErin ArdınDan |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() GidenLErin ArdınDanher zaman hüzün verir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimi zaman gereklilik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama hepsinin özünde, hepsinin temelinde ya savunma, ya kaçma, ya da korku var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bazen şans tanımak yeniliklere, bazen de beklenilenin gerçekleşmesi için zaman tanımak kadere ![]() istemeyerek, korkarak, içinden gelmeyerekde olsa, coğu zaman en asil davranıştır gitmek ![]() ![]() ![]() yerine nöbetçi olarak sessizliği bırakmak ![]() ![]() ![]() gitmek… gitmek terketmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gitmek;kalıcı olmanın tamamlayıcı hareketi, bulunduğu zamanın değeri ve sevileni, ilk sevildiği şekliyle hatırlamanın kutsal yoludur ![]() ![]() ![]() ![]() insanlar hep bir yerlere gitmek için çalışır-yıllarca belki günlerce ama yine de gitmek için çalışır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() insanlar hep bir yerlere gitmek için çalışır-yıllarca belki günlerce ama yine de gitmek için çalışır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir bakıma hayatın eksenidir gitmek ![]() ayrılıkları getirir beraberinde; hüznü getirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() farklıdır gitmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() insan için esas olan ise, ilelebet gidene kadar, gidebildiği kadar gitmektir ![]() ![]() ![]() kendine gelmek için gereken bazen ![]() ![]() kendine dönmek için gereken ![]() ![]() hiç bilmediğin bir yere kendinle gitmek ![]() ![]() tek başına kaybolup, yeniden bulmak ![]() ![]() ![]() yeni bir ülke yoktur, diyor ünlü şair, ne de yeni denizler ![]() nereye gitsen bu kent, seni peşinden izler ![]() ama gitmektir benim yenilmezliğim dünyada ![]() ve ben durmaz giderim, bu can tende durdukça ![]() ![]() ![]() gitmek işte, yolun kendisi hiçbir şey değiştirmese de "ben"de bunu öğretiyor en çok ![]() ![]() ![]() sen çünkü başka şehirlerin bükük aynalarında kendinin başka kendilerine bakarken buradaki aynalarda sen olmayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() farklıdır gitmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() insan için esas olan ise, ilelebet gidene kadar, gidebildiği kadar gitmektir ![]() ![]() ![]() Çok Çok Çok mükemmeldiii teşekkürlerrrr ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tatia27
|
![]() aklıma gülayın kalanların ardından şarkısı geldi ne söleyecegimi bilemiyorum ,zaten bunu okuyupta bişey söleyememek gerek yaa
|