![]() |
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır .Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() ŞU HORTUMLU DÜNYADA FİL YALNIZ BİR HAYVANDIR Yazar : Ahmet Şerif İzgören ![]() Yayın : Elma Yayınevi ![]() Bu kitap; gelecekteki kişisel yaşamını planlamak isteyenler için; Dünyada tanınmış kimselerin deneyim ve yaşam görüşleri ile Yazarın yaşamı boyunca kazandığı kişisel deneyim ve algılarından oluşmuştur ![]() Kitapta; Başarılı bir geleceğe nasıl sahip olunacağı, bu başarıya giderken kişisel gücün nasıl kullanılacağı, kişilerin neyi neden istediklerini bilmelerinin önemi, kim olduğunuz, benlik, alışkanlıklar, sevgi, işiniz, olumlu düşünce, hayat, dinlemek, mücadele, iyilik, idealler, hırs, gülümsemek, değer vermek, karar almak, doğallık, üretmek, anlamak, görünüş, inanç, iletişim, yurt sevgisi ve gelecekle ilgili konuları ele alınmıştır ![]() **** Dünya'da İlk Kez: Bir Kitabı İade Garantisi ![]() ![]() ![]() ![]() '36 saat içinde kitabınız iki kere okudum ![]() ![]() ![]() ![]() - İlknur işçi - Alternatif Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Müdürü 'Okumamı tavsiye ettikleri kişisel gelişim kitapları beni hem okumaktan hem de kişisel gelişimimi tamamlamaktan uzaklaştırmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hesna Bulut - |
![]() |
![]() |
|