Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gül, hançer, songül, tüfekçi

Hançer Ve Gül - Songül Tüfekçi

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hançer Ve Gül - Songül Tüfekçi

Kitap Özet
Her kitap çok okunma hayali ile yazılır Ama bu kitab¬ın anlatmak istediği bir derdi var Bu dünyanın bir yerlerinde aşkı yanlış yerlere oturtmaya çalışan insanları görünce, Hançer ve Gül'ü yazmaya karar verdim İnsanlar birbirlerini deşarj olmak için de¬ğil şarj olmak için sevmeli diye düşünüyorum Hiçbir kitap, hiçbir hikâye aşkı tam olarak anla-tamaz Bu kitap da öyle Eminim herkesin gönlünde bir Hançer, bir Gül gizlidir Bu gökkubbenin altında nice aşk¬lar ya¬şan¬makta Biz aşkı çağırmayı, ona açık ol¬mayı henüz bilmiyoruz Her yüzyılda bir Veli'nin geldiği gibi bir çift âşık da gelip geçermiş Aşk her gece kalplere girip ba¬kar¬mış Eğer orası maddi kaygılarla kala¬balık ise çeker gider¬miş Onu davet etmek için önce kalplerimiz¬den lüzumsuz put¬ları temizleyip ona yer açmak gerek Temennim şudur ki; bütün kal¬bi kırık olanların Allah kırıklarını onarsın

Aşkla kalın

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

Hançer ve Gül - Songül Tüfekçi
· Pupa Yayınları
· Basım Tarihi : 10 - 2010
· ISBN : 97860557652613
· Sayfa Sayısı : 376
· Etiket Fiyatı : 2000 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com