![]() |
Bir Aşk . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Aşk .Sen yok, ben yok, her şey sen ![]() ![]() ![]() 'Binlerce kelime arasında yazdığım tek kadın ismi sensin ![]() ![]() ![]() 'Kahve yapmanın sanat olduğunu öğrendim ![]() Elimin yazmaya gitmediği kelimelerimin olduğunu keşfettim ![]() Oysa vadem dolduğunda gözlerinde ölmek istemiştim ![]() Tek bunu diledim' Bir kadının ismine ilk kez yazarken, okuduğunda o güzel gözlerini kirletmek pahasına yazdıklarımı her sabaha karşı gönderirken ![]() Vardığım anda yoksun, dünyayı güldüren gülümsemen yok ![]() ![]() Sen yok, ben yok, her şey sen ![]() ![]() ![]() ![]() Başıma gelen tam da bu işte ![]() Yokluğun yoksunluk, lanet bir boşluk ![]() Ötesi yok ![]() ![]() ![]() Genç bir kızın ansızın kaybolan babasının yazdığı eski mektupları bulmasıyla başlayan hikâye, kızın mektuplardaki aşkın izini sürmesiyle devam eder ![]() ![]() ![]() Siyah bantlarla kapatılan cümleler, okuyucuyu hayal gücünü sınırlamadan kitabın içine çekiyor ![]() ![]() Aşk neydi ![]() ![]() Bir şeyin kısaltması ![]() ![]() ![]() Şiddetli kalp ağrısı ![]() ![]() ![]() Değişken ruh hali ![]() ![]() ![]() Bir hastalık ![]() ![]() ![]() Bir tutku ![]() ![]() ![]() Bir vazgeçemeyiş ![]() ![]() ![]() Aşk tanımsızdı ve çok özeldi ![]() ![]() ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) |
![]() |
![]() |
|