Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adın, hüzün, olmasın

Adın Hüzün Olmasın .

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adın Hüzün Olmasın .

ESER HAKKINDA YAZILAN TANITIM YAZILARI

Parçalanmış aile dramları hem çok üzerdi İçlerindeki sevgi bağı kırılmış, , yasanım ve evirtiğin büyüsü, heyecanı gitmiş ama yine de birlikte yalayan insanların o sönük dünyalarında kendi yalnızlıklarımla eridiklerini görmek son derece büzün veriyordu bana

Her ilişki iğinde kendine özel bir büyüyü saklıyordu Kristal cam vazo gibiydi her ilişki Kınlımdan önce en güzel yerlerde saklanırken kırıldıktan sonra ber şey bitiyor, çöp kutusuna atılıyordu Aşklar da böyleydi, dostluklar da, evlilikler de, sevgiler de

Elleri düşerken ellerimden »özlerini gözlerime dikip şöyle demişti: 'Sakın hüzün verme sevgili Sakın aeı verme, yapma Sakın acı verme, yapmaSakın kırılmasın içimizdeki bu sevgi büyüsü Adın hüzün olmasın'

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com