Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
brown, müşteri, sandra, zor

Zor Müşteri (Sandra Brown)

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zor Müşteri (Sandra Brown)

Özel dedektif Dodge Hanley, patronuna giderek süresiz izne çıkmak istediğini söyler Bu beklenmedik isteğin nedeni Houston?dan gelen bir telefondur Telefondaki kişi Caroline King adında zengin bir emlakçıdır Bu kadın Dodge?ın otuz yıl önce ayrıldığı sevgilisidir ve ikisinin de tek çocukları olan kızları Berry?nin başı korkunç bir belaya bulaşmıştır

Berry, annesinin sayfiye evinde işyerinden arkadaşı Ben Lofland?la birlikteyken, başka bir iş arkadaşı olan Oren Starks eve zorla girerek Ben?i vurmuştur Houston polisinden Şerif Nyland olayların belki Berry?nin de içinde olduğu bir aşk cinayeti olabileceği şüphesiyle araştırmalarına başlar Dodge Hanley de Nyland?ın bu durumdan hoşlanmadığını bile bile soruşturmanın içine dalar

Bu gerilimi hiç düşmeyen romanda Caroline ile Dodge?ın romantik ama bir o kadar yürek burkan hikâyesini öğrenirken, hem onların tekrar yakınlaşmasını, hem de Berry ile Nyland arasında başlayan tutkulu ilişkiyi şaşkınlık içinde izleyeceksiniz Ama diğer yandan da bir psikopatın soğuk ve acımasız planlarına tanıklık edeceksiniz

Yazarandra Brown
Çevirmen:İpek Demir

Sayfa Sayısı: 448
Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com