09-07-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkında Abla Aydınlanma Yolunda
Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın
Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın
Evdeki adam, maçlarını rahLinklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın edilmeden izleyebileceği konforlu birLinklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın umuyor, bense sürekli değişik şeyler yapmak istiyordum Örneğin bir kitap okur ve ?Vay be! Şunu Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın sene!? diye seslenirdim coşkuyla O ise acaba yakın gelecekte yiyecek bir şeyler hazırlamaya niyetim var mı diye merak ederek yüzüme bakardı
Sonunda parası ve işi olmayan, akşamlarını evde geçiren bekâr bir anne olmuştum Bir şey yapmam gerektiğinin farkındaydım Bu yüzden kendimi tam gün meşgul edecek bir şey buldum: Bütün gün uyumaya başladım! İnsanlar Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın in kaçınılmaz olduğunu söylüyorlardı Yalandı Aylar geçiyor, her şey aynı kalıyordu Yoksa yıllar mı demeliydim?
Bir gün, güler yüzlü, bilinçli bir okul arkadaşım birdenbire yenidenLinklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ıma girdi ve ?Hayatında olup bitenlerden yüzde yüz kendin sorumlusun? dedi Yok canım!
Bana, ?Yolunu dikkatli seç Uzun süre oradan gitmen gerekebilir? yazılı bir kurulama bezi hediye etti Onu dikkate almamakta ısrar ettim ?Yaşadığın Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın aslında yaşamak istediğin Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın tır çünkü onu yaratan sensin? de dedi En sonunda, ?Gel de bir seminere katıl Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ını yoluna koymana yardım edecektir? dedi
Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın hakkında bir seminer ha? Direncim büyüktü Belli ki bunlar bir tarikat falandı ?Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ilgisi yok? diye ısrar etti
Gitmemek için sebebim de kalmamıştı Ben de Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ımı dolu dolu, neşe içinde, eksiksiz nasıl yaşayabileceğimi öğrenmenin peşine düştüm; aydınlanma yoluna?
|
|
|