Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kamal, kerimcan, yüzüm

Diğer Yüzüm - Kerimcan Kamal

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Diğer Yüzüm - Kerimcan Kamal

Kitap Özet

Kerimcan kelimelere tuzak kurmuyor ama hüzün onu yaşadıklarıyla tam ortasından vuruyorsavulun şairler adamı gazeteci olarak susturamadınız ama adam şair olarak geliyor eline sağlık Kerimcan keşke her zaman hüzne böyle gülümseyerek karşı dursan METİN UCA Kimbilir ne zaman sıkılırız okumaktan? her öyküde başka bir film izledim sözcüklerine sağlık kck DOĞA RUTKAY Yazarın iç dünyasındaki denge arayışı, dışadönük sepilektik ve içedönük nepilektik anlatımı okuyucuyu gerçek bir hayatla yüzleştirmekle kalmıyor, Ardında hüzünlü bir gülümse, Gergin kaslar ve yumuşak bir tat bırakıyor Olay da Türkiye'de geçiyor Güzel adam, yürekli ve yalnız adam Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna

CEM AYDIN Sevgili kck şiirlerinle yaşamın bir kıyısından bir kıyısına savruldumsanki onlara tutundum kanatlanıp uç-tumherkesin kendinden birşeyler bulacağına eminim ben güldüm hüzünlendim düşündüm SABA TÜMER

Diğer Yüzüm

Kerimcan Kamal
· İsim Yayınları
· Basım Tarihi : 09 - 2010
· ISBN : 9786056150111
· Sayfa Sayısı : 130
· Etiket Fiyatı : 800 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com