Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ersöz, geldi, hayatcezmi, seninle

Yine Seninle Geldi Hayat-Cezmi Ersöz

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yine Seninle Geldi Hayat-Cezmi Ersöz

Hayat kitaplarda yazılan gibi değilmiş Kitaplarda her kelimenin altında başka bir kelime gizliymiş Her yüzün altına başka bir yüz Böyle gidiyormuş, bunun sonu yokmuş Geç de olsa şimdi anlıyorum Beni aşar bu kelimelerin altındaki kelimeler, bu yüzlerin altındaki yüzler Ben içimdeki acıya bakarım İçimdeki enayiliğe bakarım
Evet, kelimelerin altındaki kelimeyi, yüzlerin altındaki yüzü biliyorum ama, ben seni içimde hissederken, sana inanmışken şehrin her tarafında yanan bir ışık vardı Yollarda, bahçelerde, hiç durmadan yanan bir ışık Sen bu hayatta her şeyi benden iyi bilirsin Öyleyse açıkla seni içimde hissettiğim her an hayatı aydınlatan bu ışığı Yollarda, bahçelerde, evlerde gece ve gündüz durmadan yanan bu ışığı
Hadi böyle bir ışığın hiç olmadığına inandır beni Enayisin de bana Çocuklardan, sarhoşlardan, budalalardan bile daha enayi
Dünyayı, insanları, hayatları göründüğü gibi sandığım için Her şeyin göründüğü gibi olduğuna inandığın ve öyle sevdiğim için enayisin de
Ama açıkla bana bu ışığı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com