Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, hastalığılevent, mete

Aşk Hastalığı--Levent Mete

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Hastalığı--Levent Mete

Şiddetli arzunun ve onunla baş edememenin verdiği çaresizliğin elinde kıvranıyorum Devam etmeyi ve vazgeçmeyi aynı karşı konulmaz güçle isteyen ruhun, bedene yaptığı bir işkence bu Beynimde, karnımda, kollarımda ya da bacaklarımda hissettiğim, yerini belirleyemediğim, varla yok arası, buna karşın yine de dayanılmayacak kadar şiddetli bir acı
Ansızın başlayıp hayatlarını altüst eden taşkın duyguların elinde sürüklenirken, başlarına geleni anlamaya çalışan bir kadınla bir erkek Sevgiliyle eş ve çocuklar, arzuyla vicdan, duyguyla akıl arasında bir dengede gidip gelen kararsız ruhlar Levent Mete'nin yeni kitabı Aşk Hastalığı, baş edilemeyen tutkuyu, her şeye rağmen aldatmayı, iç hesaplaşmaları, en sonunda aşkın kendisini sorgulayan olağandışı bir aşk romanı

Kitaptan Alıntılar :

Onu gördüğüm anda içimde bir şey kırılmış gibi oldu
Aylardır, birkaç haftada bir karşılaşıyoruz Her seferinde tuhaf çağrışımlar uyanıyor Sarsılıyor, ne yapacağımı bilemiyor, görünmez bir duvara çarpmış gibi oluyorum Arada boş bulunup selam vermek üzereyken, tutuyorum kendimi Çok tanıdık bir yüz Nereden tanıyorum? Geçip gidiyor Ya bir daha göremezsem? Şehrin kalabalığına karışıp izini tümden kaybettirirse? Neyse ki yine çıkıp geliyor Kısacık karşılaşma ânı boyunca hızla yükselen, sonra saatler boyunca yavaşça salınarak yatışan bir heyecan duyuyorum
Bazı geceler, evde çocuklarla oynarken ya da Gülten’le konuşurken, görüntüsü karşımda usulca beliriyor Göz göze geldiğimiz anda, gerçekten oradaymış gibi kaçırıyorum bakışlarımı
Bir keresinde, arkasına takılıp, Kıbrıs Şehitleri’nden Devlet Hastanesi’nin önüne kadar gittim İzlendiğinin farkına vardı Belki bana öyle geldi On beş gün sonra yeniden karşılaştık Dikkatle baktı Anlamaya mı çalışıyordu? Hesap mı soruyordu? Utandım Görmemiş gibi yaptım Yanımda yürüyen ortağımla abartılı el kol hareketleriyle konuşmaya başladım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com