Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebek, delikler, evrenler, hawking, kara, stephen

Kara Delikler Ve Bebek Evrenler - Stephen Hawking

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kara Delikler Ve Bebek Evrenler - Stephen Hawking

Kitabın künyesi

Kara Delikler ve Bebek Evrenler
Stephen Hawking

Sarmal Yayınevi
Bilim
Fiyatı : 11,00 TL
Eylül 2010,
278 sayfa,
ISBN: 9786053711605

Kitap hakkında

Kara Delikler ve Bebek Evrenler Stephen Hawking'in Zamanın Kısa Tarihi'nden sonra hazırladığı ikinci popüler yapıtı Ekim 1993'te Amerika'da yayımlanan yapıt yazarın ilk yapıtı kadar ilgi gördü

Stephen Hawking "Ben evrenin bilinmez ve anlaşılmaz bir şey, insanın sezgileri olabileceği fakat hiçbir zaman tam olarak analiz edemeyeceği veya kavrayamayacağı bir şey olduğu görüşüne katılmıyorum Bu görüşün hemen hemen dört yüz yıl önce Galile tarafından başlatılan ve Newton tarafından devam ettirilen bilimsel devrime karşı haksızlık ettiğini düşünüyorum Onlar evrenin en azından bazı alanlarının, gelişigüzel şekilde davranmadıklarını kesin matematiksel yasalar tarafından yönetildiklerini gösterdiler O zamandan beri geçen yıllar içinde Galile ve Newton'un çalışmalarını evrenin hemen hemen her alanına uzatmış bulunuyoruz" diyor

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com