Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyaz, çakır, cemile, düşsel, kanatlar

Beyaz Düşsel Kanatlar - Cemile Çakır

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beyaz Düşsel Kanatlar - Cemile Çakır

Kitap Özet

Benim için şiir, yağmurda, karda sığındığım, sözcüklerden kurulmuş bir evdir Parayla satın alınmış mobilyalar yerine sözcüklerle döşenmiş bir evdir bu Kışmevsiminde daha sıcaktır, yaz sıcaklarında ise daha serin…

Benim için şiir, damarda akan kanın ritmidir Bir ritim ki, yaşamın ritmine denk düşer
Benim için şiir, tıpkı suya düşen bir taşın, durgun suda yarattığı halkalar gibi söylenenlerin arkasından dalgalar halinde yaptığı çağrışımlardır ve dalgalar kaybolduğunda geriye kalandır
Benim için şiir, kendime ve başkalarına yalanın yasaklandığı bir ülkedir Eğer şiirde yalan söyleyecek olsam, şiirim beyaz kanatlı tanrıları beni cezalandırır ve şiir tahtından aşağıya itiverir

Beyaz Düşsel Kanatlar

Cemile Çakır
· Akademi Yayınları
· Basım Tarihi : 07 - 2010
· ISBN : 6056142505
· Sayfa Sayısı : 272
· Etiket Fiyatı : 1500 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com