Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
grafton, hesaplaşmanın, kinsey, millhone, polisiyesi, sue

Hesaplaşma'nın H'si Bir Kinsey Millhone Polisiyesi - Sue Grafton

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hesaplaşma'nın H'si Bir Kinsey Millhone Polisiyesi - Sue Grafton

Kitabın künyesi

Hesaplaşma'nın 'H'si Bir Kinsey Millhone Polisiyesi
Bir Kinsey Millhone Polisiyesi
Sue Grafton

Oğlak Yayıncılık

» Polisiye
» Macera
Fiyatı : 12,00 TL
Çevirmen : Mehmet Harmancı
Ocak 1997,
232 sayfa,
ISBN: 975-239-162-0

Kitap hakkında

Şimdi geçmişe bakınca, California Fidelity Şirketi'ndeki moral bozukluğunun Palm Springs bürosunda kârları artırmak için getirilen Gordon Titus'un gelişiyle mi, yoksa eksperlerden birinin ölümüyle mi başladığını hatırlamak epey güç oluyor Her iki olay da CF çalışanları arasında doğan genel bir huzursuzluğa katkıda bulunmuştu ve ikisi de beni, şirketle ilişkimin o noktada pek gevşek olmasına rağmen, tahminimden çok etkilemişti Takvimin geçmiş sayfalarını karıştırınca Parnell'in öldürüldüğü sırada, bana gelmek üzere olan Gordon Titus'la bir randevu notu götürüyordum Titus'la o görüşmeden sonra 'olağanüstü bir **** çocuğu!' yazmış ki, bu da onunla olan bütün ilişkimi özetlemektedir

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com