|
|
Konu Araçları |
grafton, hesaplaşmanın, kinsey, millhone, polisiyesi, sue |
Hesaplaşma'nın H'si Bir Kinsey Millhone Polisiyesi - Sue Grafton |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hesaplaşma'nın H'si Bir Kinsey Millhone Polisiyesi - Sue GraftonKitabın künyesi Hesaplaşma'nın 'H'si Bir Kinsey Millhone Polisiyesi Bir Kinsey Millhone Polisiyesi Sue Grafton Oğlak Yayıncılık » Polisiye » Macera Fiyatı : 12,00 TL Çevirmen : Mehmet Harmancı Ocak 1997, 232 sayfa, ISBN: 975-239-162-0 Kitap hakkında Şimdi geçmişe bakınca, California Fidelity Şirketi'ndeki moral bozukluğunun Palm Springs bürosunda kârları artırmak için getirilen Gordon Titus'un gelişiyle mi, yoksa eksperlerden birinin ölümüyle mi başladığını hatırlamak epey güç oluyor Her iki olay da CF çalışanları arasında doğan genel bir huzursuzluğa katkıda bulunmuştu ve ikisi de beni, şirketle ilişkimin o noktada pek gevşek olmasına rağmen, tahminimden çok etkilemişti Takvimin geçmiş sayfalarını karıştırınca Parnell'in öldürüldüğü sırada, bana gelmek üzere olan Gordon Titus'la bir randevu notu götürüyordum Titus'la o görüşmeden sonra 'olağanüstü bir **** çocuğu!' yazmış ki, bu da onunla olan bütün ilişkimi özetlemektedir Kitap kapağı |
|