Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyükdere, değiştirecek, hakan, hayatınızı, öyküler

Hayatınızı Değiştirecek Öyküler - Hakan Büyükdere

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayatınızı Değiştirecek Öyküler - Hakan Büyükdere

Kitap Özet

Hepimiz bizi zaman zaman mutsuzluğa sürükleyecek zorlu bir hayat mücadelesi veriyoruz Gündelik kaygılar, iş hayatımızdaki koşuşturmalar zihnimizi bulandırıp gönül gözümüzü körleştirebiliyor Oysa başımızı gömdüğümüz sıkıntılarımızdan bir çıkartabilsek varolmanın başlı başına bir mutluluk kaynağı olabileceğini keşfedebiliriz
‘Hayatımızı Değiştirecek Öyküler'de', gönül gözümüzün önüne düşen perdeyi bizim için aralıyor Hakan Büyükdere

Hayatımın en zor dönemlerimden biriydi İflas etmiştim Elimdeki gayrimenkulleri, borçlarımı ödemek için tek tek elimden çıkarıyordum Yaşama ve çalışma sevgimi iyice yitirmiş, kendimi sigara ve alkolle avutur hale gelmiştim Sağlığım günden güne bozuluyordu Böyle bir günde ellerim cebimde bir caddede karşıdan karşıya geçerken, belden aşağısı olmayan bir adamı bir kay kay üzerinde karşıya geçerken gördüm Yaya kaldırımına çıkabilmesi için benden yardım istedi ve ona yardım ettikten sonra bana:
- Teşekkürler bayım, ne güzel bir hava değil mi? Üzüntülüsünüz ama, her şey o kadar kötü olamaz dedi

Hayatınızı Değiştirecek Öyküler / Cep Boy
Hakan Büyükdere
· Neden Kitap
· Basım Tarihi : 07 - 2010
· ISBN : 9789752543812
· Sayfa Sayısı : 272
· Etiket Fiyatı : 590 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com