|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fallon, istiyorum, jane, sepetlemek, sevgilimi |
![]() |
Sevgilimi Sepetlemek İstiyorum - Jane Fallon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilimi Sepetlemek İstiyorum - Jane FallonKitap Özet Tuttuğun Dileklere Dikkat Et! En sonunda karısını sizin için terk ettiğinde… ve siz de bu adamı artık istemediğinizi farkettiğinizde olanları anlatan çılgın, sofistike ve keskin bir hikâye: SEVGİLİMİ sepetlemek İSTİYORUM ![]() Bir kere bu roman adamı kapan bir kadın kahraman hakkında değil ![]() ![]() Helen neredeyse 40 yaşında ve Matthew ile epey bir uzun zamandır ilişkisi var ![]() ![]() ![]() Bingo! Evet, evet bu tam da Matthew'un Helen için karısını terk etmeye karar verdiği günlere denk düşüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Kendisi de komik bir kadın olan TV yapımcısı Fallon, bu şaşırtıcı romanda, birbirinde karşılıklı dostluk ve güveni keşfeden iki yetişkin kadının eğlenceli hikâyesini anlatıyor bize ![]() Publishers Weekly “Işıl ışıl, önceden tahmin edilmesi imkânsız ve zekice bir ilk roman ![]() Elle “Hızlı ve hararetli bir deneyim ![]() ![]() Eve “Jane Fallon, chick-lit türüne yepyeni ve son derece zeki bir yön kazandırıyor ![]() Instyle ![]() Kitap Adı: SEVGİLİMİ SEPETLEMEK İSTİYORUM Orjinal Adı: GETTING RID OF MATHEW Yazarı: JANE FALLON Türü: ÇİK-LİT Çevirmen: TUBA YILMAZ Barkod: ISBN: 978-9944-485-60-9 Sayfa Sayısı: 409 Basım Tarihi: Eylül 2007 |
![]() |
![]() |
|