Beni Yanlış Öptüler/Altay Öktem... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beni Yanlış Öptüler/Altay Öktem...Beni Yanlış Öptüler/Altay Öktem ![]() ![]() ![]() Yayınevi : Everest Basım Yılı : 2006 Sayfa Sayısı : 263 Beni yanlış evlerde aradılar; süt dökmüş kedilerini kapısı dağların yamacında gereğimden fazla süren suskunluğun eşiğindeyim oysa ![]() ![]() ayna, beni yanlış öptüler aslında # Sukuşu # Karanlık ayetleri # Devlet # Beni yanlış öptüler aslında # Tenimden akan deniz # Kırmızı tüyün düşüşü # Çamur şiir # Sessiz rhapsody # Yalnızlık cinayettir # Her şey: oda kırbaç ayna (Tanıtım Yazısı'ndan) Ayna beni yanlış evlerde aradılar, süt dökmüş kedilerin, kapısı kilitli dağların yamacında gereğinden fazlasüren suskunluğun eşiğindeydim oysa ![]() kadınları, kuşları, kendimi pamuk tarlalarını hiçterketmedim ama beni yanlış evlerde aradılar, ku-rumuş bir bahçenin duvarında ![]() yüzüne yaz değmiş çocukluğun saflığındaydım, kıskacında orada![]() çay içiyordu sıkılıyordu hamamda şarkılar söylü-yordu görüntüm işbaşı yapıyordu çalıntı zamanlarda![]() oysa geri dönecek gücü kalmayana dek yüzüyordu su- larda ölümsüzlüğü düşlüyordu; paylaşılan bir ölümünsınırını iki yüzü keskin bir bıçağın kınını, onu![]() ayna ![]() beni yanlış öptüler aslında
|
|
|
|