![]() |
Beni Yanlış Öptüler/Altay Öktem... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Yanlış Öptüler/Altay Öktem...Beni Yanlış Öptüler/Altay Öktem ![]() ![]() ![]() Yayınevi : Everest Basım Yılı : 2006 Sayfa Sayısı : 263 Beni yanlış evlerde aradılar; süt dökmüş kedilerini kapısı dağların yamacında gereğimden fazla süren suskunluğun eşiğindeyim oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ayna, beni yanlış öptüler aslında ![]() # Sukuşu # Karanlık ayetleri # Devlet # Beni yanlış öptüler aslında # Tenimden akan deniz # Kırmızı tüyün düşüşü # Çamur şiir # Sessiz rhapsody # Yalnızlık cinayettir # Her şey: oda kırbaç ayna (Tanıtım Yazısı'ndan) Ayna beni yanlış evlerde aradılar, süt dökmüş kedilerin, kapısı kilitli dağların yamacında ![]() süren suskunluğun eşiğindeydim oysa ![]() kadınları, kuşları, kendimi ![]() terketmedim ama ![]() rumuş bir bahçenin duvarında ![]() yüzüne yaz değmiş çocukluğun saflığındaydım, kıskacında ![]() ![]() çay içiyordu ![]() ![]() yordu görüntüm ![]() ![]() oysa geri dönecek gücü kalmayana dek yüzüyordu su- larda ![]() sınırını ![]() ![]() ayna ![]() beni yanlış öptüler aslında ![]() |
![]() |
![]() |
|