|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başımıza, çuval, geçirenler or mahir, kaynak |
![]() |
Başımıza Çuval Geçirenler/Mahir Kaynak... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başımıza Çuval Geçirenler/Mahir Kaynak...Başımıza Çuval Geçirenler/Mahir Kaynak ![]() ![]() ![]() Yayınevi : Truva Basım Yılı : 2006 Sayfa Sayısı : 256 Artık bizim konuşma sıramız geldi! Devir her zaman konuşanın değil, gerektiği zaman konuşanındır ![]() ![]() ![]() Neyin ne zaman gerektiğinin kararını da Türk milleti en uygun zamanda verecektir! ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç gün sonra ABD askerleri bir birliği basar ve askerlerimizin başına çuval geçirerek başka bir yere götürürler ![]() ![]() ![]() -Komutanım neden bize böyle bir emir verdiniz? Kadın kılığına gir deseydiniz daha az yıkılırdım! ![]() ![]() - Bu ne biçim konuşma Mehmet, bizim töremizde komutanına böyle hitap etmek var mı? - Komutanın siz bize askerin ağzı değil silahı konuşur derdiniz ![]() ![]() ![]() - Vatanın askerinden isteyeceği şeylerin sınırı yoktur ![]() ![]() ![]() - İnşallah bu işten sağ çıkmam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Götürüldükleri yerde elleri çözülünce Mehmet Çavuş kendisini getiren Amerikan askerine bir yumruk atar ![]() ![]() - Albayım bu esir bana yumruk attı siz beni engellediniz! - O esir değil bir misafir, bir yumrukla ucuz atlattık sayılır ![]() Binbaşı komutanlarından gelen emirlere, Amerikan albayının tavrına bir anlam veremez ama bir şeyler olduğunu sezinlemektedir ![]() - Hırsını aldın mı Mehmet? Ama gene de yaptıklarından hoşnut değilim ![]() ![]() (Tanıtım Yazısı'ndan) |
![]() |
![]() |
|