05-05-2009
|
|
Gözyaşı
|
Sordun Mu ?
Sordun mu,bana aşık olabilir misin diye ?
Sormadan aşık oldum sana, Ben şikayetçi değildim ama sana fazla geldi sevgim onu fark ettim
Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ? Söyledin mi, bak ben en zor gününde gideceğim bunu bil de beni sev bağlan bana ?
Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ? Bak ben, senin benim için ölmeni bile görmeyeceğim seni öyle keskin silip atacağım hayatımdan az sonra dedin mi ?
Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ? Bak bundan sonra uyku olmayacak sabahları bekleyeceksin saat geçmeyecek zaman duracak zamanı durduracagım nefesin daralacak ben gittikten sonra  Söyledin mi ?
Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ? Bundan sonra aç kalacaksın sofralara küseceksin beni sevdikten sonra yemek yemeyeceksin Hatırlattın mı?
Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ? Öyle eskisi gibi candan kıskandıran kahkahaların olmayacak vedalaş beni sever iken haberin olsun sevmeden dedin mi ?
Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ? Ellerimi tutuğunda kalp atışların o kadar hızlanacak ki ölebilirsin Dedin mi ?
Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ? Ömrünün en altın yıllarını gençlik yıllarını çalacağım farkında olmadan ve bir daha asla gelmeyecek o günler Dedin mi ?
Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ? Kanına öyle gireceğim ki ben gittikten sonra aldığın her nefes sana tarifi olmayan büyük acılar çektirecek Dedin mi ?
Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ? Ağlamak değil adını sen koy tarifi yok buz göz yaşlarının ve bolca mendil al yanına çok ihtiyacın olacak ben gittikten sonra  Dedin mi ?
Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ? Benim gülüşlerim çok zehirlidir her an sana gülmez bakmazsam gözlerine mecnun olursun  Dedin mi ?
Susssssssss
Peki Ben Söyledim Mi Ona  ?
Benim aşkımdı ona o değeri katan Farkında değilsin ama sen bana bulutlardan bakarak konuşuyorsun beni aşağıda görüyorsun da sorarım sana O bulutlar kimin?? Ben gidince kalacak mısın o kadar yüksekte Boş yere tutunmaya çalışma Düşeceksin ben gittikten sonra Beni zehirledin öldürdün ama Sende yaşamayacaksın bundan sonra  
Ben seni bu kadar sevdim diye sen kendini ne sandın  ? Akıllanırda ağlarsın Kullanmadığım mendillerimi gönderirim ama o bile çok sana! mendillerimde bana kalsın 
Alıntıdır