![]() |
Kızıl Vaiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızıl Vaiz:-):-):-):-)l Fırtına, Asi, Zifir ve diğer kitaplarıyla Türkiye’nin en çok okunan yazarları arasında yer alan Orkun Uçar, yazarlık macerasına başladığı ilk kitabı Kızıl Vaiz’i yeniden okurlarının beğenisine sunuyor ![]() İlk kez 2002 yılında yayımlanan Kızıl Vaiz bu kez genişletilmiş baskısı ile Haziran 2007’de yeniden yayımlanacak ![]() ![]() Derzulya Serisi’nden çıkacak kitaplar: 1- Asi (Habis Üçlemesi I / 2005) 2- Sarı İstilâ (Habis Üçlemesi II / Yazılacak) 3- Gri Tanrı (Habis Üçlemesi III / Yazılacak) 4- Mavi Melek (Hasat Üçlemesi I / Yazılacak) 5- Yeşil Kıyamet (Hasat Üçlemesi II / Yazılacak) 6- Mor Ölüm (Hasat Üçlemesi III / Yazılacak) 7- Kızıl Vaiz (Hain Üçlemesi I / 2007) 8- Cellat (Hain Üçlemesi II / Yazılacak) 9- Aşk (Hain Üçlemesi III / Yazılacak) 10- Beyaz Kapı (Yazılacak) 11- Zefir (Yazılacak) 12- Derzulya Öyküleri (Yazılacak) Kitaptan bir bölüm: “Taş yolun ötesinde kapının girişi cam rüzgarlıkla korunuyordu ![]() ![]() Xasiork Ölümsüz Öykü Kulübü Yalnız Gören Gözler Girebilir! ![]() ![]() Birkaç gazetede muhabir olarak çalışmıştım, edebiyat dünyasını da takip ederdim ama böyle bir kulübü hiç duymamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük bir kilit açılma sesi duyunca kapıyı ittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ceketinizi ve ayakkabılarınızı alabilir miyim?" |
![]() |
![]() |
|