![]() |
Türkan Saylan'ın Annesi! |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Türkan Saylan'ın Annesi!Türkan Saylan’ın annesi Hıristiyan mı? Tirajı on binleri, yüz binleri aşan ve okurlarının, “Benim gazetem doğru yazar” inancında olduğu gazeteler, “Türkan Saylan’ın annesi Hıristiyan” diye manşetler attıkları için, bugün, yazımızı, üç ilde başlatılan El Kaide operasyonuna değil de, bu konuya ayırdık ![]() Oysa tam da bugünlerde Avrupa Birliği bir rapor hazırlayarak, “PKK tehdit değil” diyor, yâni, “Beni sokmayan yılan bin yaşasın, PKK mâdem Türkiye’yi bölmek için silaha sarılmış durumda ve mâdem öldürdüğü insanlar Türkler ve Kürtler, öyleyse, bulaşmaktansa, çalıyı dolaşayım” yaklaşımı sergiliyordu ![]() Pekâla Türkiye de Avrupa ve ABD’nin yaptığını yapar, “El Kaide Türkiye için bir tehdit değil” der, hatta, AB ve ABD’nin PKK’ya davrandığı gibi davranır, El Kaide’li militanlarla görüşür, “Sakın ola Türkiye’de eyleme kalkışmayın, canınızı yakarım, biliyorum ki, şu anda şöyle bir eylem hazırlığı içersindesiniz, ben sizi, iyisi mi Avrupa’ya geçireyim, ne halt yiyecekseniz orada yiyiniz!” diyebilirdi ![]() Türkiye bunu yapmadı, yanardöner Avrupalı gibi değil, devlet gibi davrandı ![]() Neyse ![]() ![]() Gelelim, Türkân Saylan’ın annesinin Hıristiyanlığı bahsine ![]() İşin başında sapla samanın karıştırılmamasının altını çizelim ![]() Evet, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, PKK’lı militanlara burs verdi ise ve hele bunu o kişilerin PKK’lı olduklarını bilerek yaptı ise, dernek bu millete hesap vermelidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine ![]() ![]() ![]() İddia doğru ise, çok çirkindir ![]() ![]() Ben başka bir şeyden, üstelik, din kardeşliği adına, bahsediyorum ![]() ![]() “Kalplerde olanı yalnızca Allah bilir” Yani, o bir Müslüman’dır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu, altından kalkılmaz bir kul hakkıdır ![]() Kardeşler, bu akıl işi değildir ![]() ![]() Rabbim bizleri annelerimizin şefaatlerine nail eylesin ve gazetecilik yapıyorum diye dinini ve bütün hayır amellerini çöp sepetine attığının ve başkalarına ait günahları kendi eliyle kendi sırtına yüklediğinin farkında olmayan meslektaşlarımıza da, basiret ve kendi haberlerini, o haberi yaptıkları el ile tekzip ederek, helalleşmeyi nasip etsin ![]() |
![]() |
![]() |
|