![]() |
Pepee Figür Peluş Yastık 46 cm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pepee Figür Peluş Yastık 46 cmPepee Figür Peluş Yastık 46 cm Pepee Hakkında Sabiha Paktuna Keskin ve ekibinin danışmanlığında üretiliyor; senaryoları 104 bölümlük bir eğitim müfredatı üzerine kurgulanıyor ![]() Bölümlerin içeriği, psikolojik olarak çocuğa etkileri, eğitim değeri danışman kurulumuz ve TRT Drama Kurulu tarafından denetimden geçiyor ![]() ![]() Kıraç tarafından hazırlanan Pepee müzikleri, çocukların ritim duygusuna uygun olarak görüntülere göre düzenleniyor ![]() Kimdir Pepee? Ayşe Şule Bilgiç ve Kıraç’ın kurduğu Düşyeri Çizgi Film Stüdyosu’nun ilk çizgi filmi ![]() Animasyon tekniği ile dünya devi tv animasyonlarından geri kalmıyor ve tamamen Türkiye’de üretiliyor ![]() Markalaşan ilk Türk çizgi film karakteri olan Pepee kitapları, oyuncakları ve çeşitli ürünleri ile çocuklarımızın hayatındaki eğitici eğlendirici misyonuna devam ediyor ![]() Pepee ve Ailesi Pepee Pepee de sizler gibi oyun oynamayı çok seviyor ![]() ![]() ![]() Çok güzel dans ediyor, en çok Pepee ile zeybek oynamayı seviyor çünkü okulda diğer arkadaşları bu dansı bilmedikleri için bütün sınıfa zeybek oynamayı o öğretti ![]() Zulu hem Pepee’yi hem de Şila’yı çok seviyor o yüzden de kavga ettiklerinde çok üzülüyor ama güzel bir oyun bularak onları güldürmeyi başarıyor ![]() Hayatta en sevdiği insan annesi ama Pepee’ye de hayran, onunla oynayabilmek için bir an önce büyümek istiyor ![]() O yaşlı bir dede ama en az Pepee kadar hareketli bir oyun arkadaşı; uçan balonlarla harikalar yaratıyor ![]() Sizin neneniz karate yapamıyorsa üzülmeyin, Pepee’nin nenesi hepinize yeter!Annee Onun işi de tüm anneler gibi zor; bizden duymuş olmayın ama Pepee küçük kardeşini biraz kıskanıyor ![]() ![]() Babaa’nın böyle ağır başlı durduğuna bakmayın o da küçükken Pepee gibi haşarıydı ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06 ![]() ![]() 39,95 TL |
![]() |
![]() |
|