Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karaibrahimgil, nil

Nil Karaibrahimgil

Eski 05-04-2009   #1
ysnkrks

Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil Hakkında - Nil Karaibrahimgil Kimdir - Nil Karaibrahimgil Biyografi

Nil Karaibrahimgil, 1976 yılında Ankara'da doğmuştur Sanatçının babası kendi tabiri ile sakallı olmayan Suavi Karaibrahimgildir ve kendisi Müzikomani şarkısı ile tanınır Amcası Selami Karaibrahimgil Modern Folk Üçlüsü'nün elemanlarındandır 1998'de Reklamevi'nde yarı zamanlı olarak reklam yazarlığı yapmıştır 2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur Hüner Margarin ve First Duo reklamları ile reklamcıların en büyük ödülü olarak kabul edilen Kristal Elma ödülünü almışıtır Sanatçı ayrıca Hazır Kart "Ben Özgürüm/Özgür Kız", Bellona "Bellonayla Bellonayla", Algida "Aşkımla Erir misin?", Trendy&Friendly “Trendy&Friendly” jingle'larını yapmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Nil Karaibrahimgil

Eski 06-18-2009   #2
Şengül Şirin

Cevap : Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil:

1976 yılında Ankara’da doğdum Babam Suavi Karaibrahimgil (Sakallı Suavi değildir) müzikomani şarkısıyla tanınır Gurbetçi ve Biz Sizi Ararız albümlerini yaptı (82’de ve 92’de) Amcam Selami Karaibrahimgil Modern Folk Üçlüsü’nün elemanlarındandır Türkiye Turizm Ateşesidir 1998’de part-time olarak Reklamevi’nde reklam yazarı olarak çalıştım (Reklam fikri bulan ve metnini yazan kişi) 2000’de BÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldum Hüner margarin ve first duo sinema reklamlarıyla reklamcıların en büyük ödülü olan Kristal Elma’lardan aldım Shoei ilanıyla başarı ödülü de aldım Hazır Kart “Ben Özgürüm”, Bellona “Bellonayla Bellonayla”(Göksel söyledi), Algida “Aşkımla Erir misin”, “Trendy&Friendly “Trendy&Friendly” jingle’larını yaptımHazırkart reklamında oynadım 2002’de Ozan Çolakoğlu’yla “Nil Dünyası”albümünü yaptım ve sonunda ‘’Nil Fm ‘’ sizlerle

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com