![]() |
Ana Okulu Seti (96 Fasikül + 8 Klasör) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ana Okulu Seti (96 Fasikül + 8 Klasör)Ana Okulu Seti (96 Fasikül + 8 Klasör) Sevgili Anne, Babalar, Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 klasör içinde 96 derginin yer aldığı Anaokulu ile birlikte kelime haznesinin geliştiğini, çevresini daha iyi tanıdığını, basit şekil ve resimleri birbirinden ayırt etmeyi, sorulara cevap vermeyi adım adım öğrendiğini göreceksiniz ![]() ![]() Erken eğitimin öneminin farkında olan binlerce aile çocuğuna okul öncesi eğitiminde Anaokulu dergisi ile destek oluyor ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Mevzuatı, Anaokulu öğretmenlerinin önerileri ve anne, babaların yorumları dikkate alınarak tüm dergiler yeniden gözden geçirildi ve güncellemeler yapıldı ![]() Türkiye’de binlerce çocuğun okul hayatına hazır ve kendine güvenli başlamasına destek olan Anaokulu dergisi şimdi de yeni soluğu ile yine anneleri harekete geçmeye çağırıyor ![]() ![]() ![]() Günde sadece 20 dakika ayırarak çocuğunuz ile hem keyifli zaman geçirecek hem de onun daha başarılı bir okul hayatı için temellerini atmış olacaksınız ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 07 ![]() ![]() 328,00 TL |
![]() |
![]() |
|