|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
1sınıf, eğitimi, interaktif, keloğlan, matematik, ülkesinde |
![]() |
Keloğlan Matematik Ülkesinde - 1.Sınıf İnteraktif Matematik Eğitimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keloğlan Matematik Ülkesinde - 1.Sınıf İnteraktif Matematik EğitimiKeloğlan Matematik Ülkesinde - 1 ![]() İlköğretim 1 ![]() Keloğlan Matematik Ülkesinde ilköğretim 1 ![]() ![]() ![]() GÜDÜLEME: Ezbersiz öğrenmenin birinci ilkesi meraktır ![]() ![]() ![]() ![]() Keloğlan her bölümde ayrı bir sorun ve farklı bir kötü karakterle karşılaşır ![]() ![]() ![]() ![]() KONU ANLATIMI-KAVRATMA Keloğlan karşılaştığı zorluklarda yada aldığı görevlerde yardım almak zorundadır ![]() ![]() ![]() ![]() Konu anlatımı bölümü iki aşamadır ![]() Birinci bölümde Ak sakallı dede konuyu örnek vererek anlatır ![]() ![]() ![]() İkinci bölümde konu anlatımının hemen arkasından Kavrama bölümüne geçilir ![]() ![]() ![]() DEĞERLENDİRME Ünite içinde konu anlatımları ve kavratma bölümleri tamamlandığında öğrenci kötü karakterle karşılaşmaya hazırdır artık ![]() ![]() ![]() Ezbersiz Eğitim ilkelerini en iyi yerine getiren araçlardan biri olan Keloğlan Matematik Ülkesi’nde uygun öğrenme ve öğretme ortamı ile beraber kalıcı öğrenmeyi de sağlamada etkili bir yardımcıdır ![]() Eğer sizde Matematiğin eğlenceli, öğrenmenin ezbersiz olabileceğine, Eğer merak olmadan öğrenmenin olmayacağına inanıyorsanız, Eğer sınıfınızda heyecan ve macera dolu farklı bir öğrenme ortamı hayal ediyorsanız Keloğlan ile Matematik Ülkesine davetlisiniz ![]() Keloğlan ve Ak Sakallı Dede ile beraber kah Küre Bacının değiştirdiği Küpkenti düzeltecek, Pasaklı Cadı’nın kaçırıp uyuttuğu Sultan Kızı kurtaracak, kah Örüntü Mağarasının gizemli dehlizlerinde Sultan Kız ile beraber çıkış arayacak, Orman Cücesinin elinden Sevimli Rakamlar ailesini kurtaracaksınız ![]() ![]() ![]() İyiliğin, dostluğun ve matematiğin kazanacağı bu büyük maceraya hazır mısınız? Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 07 ![]() ![]() 21,88 TL |
![]() |
![]() |
|