Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Anne, Bebek & Oyuncak

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıkıyorum, megcos, safariye

Megcos Safariye Çıkıyorum

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Megcos Safari’ye Çıkıyorum

Özellikleri:

Çocuklar! Safariye çıkmaya hazır mısınız? Valizlerinizi ve ekstra benzin bidonlarınızı unutmayın çünkü her an karşınıza bir hayvan çıkabilir ve yolculuğunuz sandığınızdan uzun sürebilir Şoförünüz kaplan ve yardımcısı aslan, her ne kadar dikkatli olsalar da kaza yapabilirler, o zaman çıkan çarpma sesi sizi korkutmasın Bu arada dağılan 2 valiz ve 2 benzin bidonunu toplamak için aslanın aşağı inmesi gerekecek Kaplanın başına basıldığında değişik marş ve korna sesleri , aslanın başına basıldığında ise sert fren sesleri ve motor sesleri çıkıyorAyrıca farlar ve projektörler yanıp sönüyor Cipin üzerine yerleştirilmiş hayvan resimli düğmelere basıldığında hayvan sesleri ve 30 değişik şarkı çalıyor Asıl sürpriz ise bir şarkı çalarken herhangi hayvanın üzerine basarsanız o hayvanın kendine has sesiyle şarkıya eşlik etmesiBir şarkıyı isterseniz file, maymuna, aslana, baykuşa, kaplana veya zebraya söyletebilirsiniz Saatlerce sürecek bu eğlenceli oyunda çocuğunuz hayal gücünün sınırlarını zorlayacak

Markanın ait olduğu ülke: İNGİLTERE

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Yaş Aralığı : 12-24 Ay
  • Ürün Malzemesi : Mika-Plastik Oyuncaklar
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
60,16 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com