![]() |
Öğrenci ewi diyalogları.. |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Öğrenci ewi diyalogları..-abi tup bitti nasıl yapcaz yemek olayını? -olm okulda yeriz kasma kendini ![]() ![]() -para mı var okulda yiyelim! -tamam buldum abi yatır elektrik sobasını yere ![]() ![]() -eee? -tavayı ustune koyup yumurta yapcaz!!! -olm super aklın var ama 2 yıllık okulda 5 ![]() -abi çekyatın altındaki dergiyi kim aldı ?abi alıyorsunuz madem geri yerine bırakın ya! -ketçap varsa getirsene içerden şu makarnaya koyalım -su yok evinde ketçap mı olacak? - bulaşiğina batak’a varmısınız? ardindan bulaşık yıkamasına -olm bundan sonra plastik tabak kullanalım -ne oldu beyim bulaşık yıkmak zoruna mı gitti ![]() - olm şu evi bi temizleyelim artık bee, mutfaktan başlayalım ![]() - tamam girelim anasını satiim banyo da benim, elleşmeyin ![]() - ama bugün olmaz zaten yorgun gelmişim hiç halim yok ![]() - yarında benim işim var geç gelicem ![]() - e o zaman sonra bi ara yaparız - ii madem ![]() ![]() -abi yiyecek bişey var mı? +yok hocam olsa ben yerim değil mi? -(buzdolabını açar)- bu ne lan sucuk var burda birde bizden saklıyor ![]() ![]() ![]() +hadi be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -allaah bu sucuk değil kararmış metamorfoz geçirmiş bir muz! -olum, para bitti lam ![]() ![]() ![]() +valla haci, ben de de yok, napcaz? -ne bileyim, evden de isteyemiyom ![]() +lan, şu senin hemşo ahmet vardı, ondan istesek ![]() ![]() ![]() -tabii be, ama, olum herif heykelde oturuyo, dolmuş parası lazım ![]() ![]() ![]() +hımmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -haci ben verdim onları markete ![]() +eee ![]() ![]() ![]() -bi LM aldım ![]() ![]() +hımm ![]() ![]() ![]() ![]() -al abi ![]() ![]() ![]() - abi bugün süper bişey yiyelim olur mu? - tabi ne mesela? - ne bilim abi ya makarna mi yesek? - bi sus olm hergün yiyos zati makarna ![]() ![]() ![]() (akabinde o gün makarna yiyilerek doyulmuştur) - bu tencere yağlı hala bir daha yıkasanıza - yemekte yağ ile yapılıyo ne gerek var -portakal var mı? -var ama artık turuncu değil ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() ek imdat gidası makarna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|