Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Anne, Bebek & Oyuncak

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fred, love, takip, tiny

Tiny Love Beni Takip Et Fred

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]BENİ TAKİP ET FREDBebeği oyalayan ve emeklemesi için teşvik eden sevimli, kendi kendine yuvarlanan bir köpek yavrusu Beni Takip Et Fred’in dairesel bir hareketin yanı sıra düz bir çizgide hareket etmek üzere ayarlanabilen çok yönlü, akordeon şekilli bir bedeni vardır Hız kontrolü ve renkli düğmeler, müzik ve neşeli köpek sesleri başlatır
Motor hareket becerilerini geliştirmeye yardımcı olur Beni Takip Et Fred, bebeği kendisini takip etmeye davet eder ve emeklemeye başlaması için onu teşvik eder Bebek daha iyi oldukça ve hızlandıkça hızı ayarlanabilir
Zihinsel gelişimi artırır Merak uyandırıcı tepki başlatan aktiviteler, bebeğin sebep sonuç ilişkilerini anlamasına yardımcı olurken onu tekrar tekrar denemeye teşvik eder
Duygusal zekayı besler Bebekler yeni arkadaşlarını her yerde takip ettikleri için, Beni Takip Et Fred’le ve “ihtiyaçlarıyla” ilgilenmeyi öğrenirler
Bebek emeklemeye başlamadan önce Beni Takip Et Fred’i daire moduna getirin Saat yönü ve tersi yönde dönüşümlü olarak değiştirin
Oyuncağı bebeğinizin önüne yerleştirin ve ileri hareketini başlatmak için oyuncağa dokunun Neşeli müzik ve yavaş hareket bebeğin dikkatini çekecek ve onu ileriye doğru uzanmaya ve sonunda emeklemeye başlamaya teşvik edecektir
Hafifçe vurarak bebeğe Fred’in nasıl hareket ettirileceğini gösterin
Arada sırada Fred’i bebeğe doğru hareket edecek şekilde yerleştirin
Özellikler

Bebek dokununca hareket eder
Farklı emekleme dereceleri için hız kontrolü
Esnek akordeon şekli
Bebeğe gelip oynamasını hatırlatmak için havlar
3 sevimli melodi
Boncuklu ayna
Hologram

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Yaş Aralığı : 6-12 Ay
  • Ürün Malzemesi : Ahşap Oyuncaklar
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
74,89 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com