Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Anne, Bebek & Oyuncak

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
comfy, dünyası, keyfi, klavye, müzik, renklerin

Comfy Klavye + Müzik Keyfi + Renklerin Dünyası

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Comfy Klavye (İlk Adımlar CD-ROM dahil)

“İlk Adımlar” 12 aydan başlayarak, bağımsız bir bilgisayar oyun deneyimi sunarken temel kavramları öğreten bir oyundur “İlk Adımlar” yazılımındaki tüm aktiviteler, yaşa uygun beceri ve ihtiyaçlara uygun şekilde çocuk psikologları, eğitim uzmanları ve ebeveynlerin önderliğinde geliştirilmiştir “İlk Adımlar” çocukları şekiller, sesler ve renklerle tanıştırırken etkileşimli ve eğlenceli deneyimler yaşatır Türkçe dil seçeneği dahil, 18 farklı dilde

Müzik Keyfi (Joy of Music) CD-ROM

‘Müzik Keyfi’ çocukları, flüt Fifi, borazan Tempo, davul Boom-Boom ve piyano Mano’nun provalarına ve konserine aktif olarak katılmaya davet ederek müzik kavramlarını öğretir Enstrümanların her biri kendi özel “kişilikleri” olan sevimli birer karakterdir Bu enstrümanların, sevilen Comfyland karakterleri ile etkileşimleri, arkadaşlık ve karşılıklı yardım kavramlarının gelişimine ışık tutar “Müzik Keyfi” çocukların müzik enstrümanlarını ve müzik uyumunu (armoni) öğrenmesi, ses yeteneği ve küçük-büyük motor becerilerini geliştirmek için ideal bir seçimdir Türkçe dil seçeneği dahil, 18 farklı dilde

Renklerin Dünyası (World of Colors) CD-ROM

“Doğumgünü Partisi” çocukların, erken çocukluk döneminde sosyal etkileşim ve iletişim becerisi edinmelerine yardımcı olur Karakterler Feely’nin doğumgünü partisinde biraraya geldiklerinde her biri kendi hikayesini anlatır Postacı Snaily bir postacı olarak ilk gününü; Comfy ve Jumpy hayvanat bahçesine yaptıkları büyüleyici ziyareti; ayıcık Buddy ise kırlarda geçirdiği muhteşem macerayı anlatır “Doğumgünü Partisi” çocuğunuzun keyifli hikayeleri kahramanları ile “yaşayarak” sosyal etkileşim ile ilgili kavramları öğrenmesini sağlar Türkçe dil seçeneği dahil, 18 farklı dilde

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
169,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com