|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
doldurduğum, küçük, resim, senle, yarattım |
![]() |
..Bir Küçük Resim Yarattım Ben Senle Doldurduğum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ..Bir Küçük Resim Yarattım Ben Senle Doldurduğum*KimLerin oyunundasın? ![]() ![]() SözLerini tutuyormusun? KimLerin yoLundasın? ![]() ![]() Kokumu hatırLıyormusun? KimLerin koLLarındasın? ![]() ![]() Acaba beni düşünüyormusun? KimLerin koynundasın? ![]() ![]() YıkıLdım biLiyormusun? Şimdi ![]() ![]() ![]() Söylediğim sözleri de geri alıyorum Siliyorum birer birer bütün yazdıklarımı Karalıyorum adımın yanına yazdığım adını Senle yaptığım Doğrularımı ve yanlışlıklarımı ayıklıyorum ![]() ![]() ![]() Yanlışları koyuyorum bir köşeye Doğrular zaten benim doğrularım ![]() ![]() ![]() Rüya değiLdin ![]() ![]() ![]() İşte ordaydın tam ortasında hayatının ![]() ![]() ![]() SöyLediğimde bana kızmıştın ama görüyorsun ya Bensizde dönüyor dünya! öLüyorum tanrım ! buda oLdu işte ![]() ![]() her öLüm erken öLümdür ![]() biLiyorum tanrım ![]() ![]() ama ayrıca aLdıgın şu hayat fena degiLdi ![]() ![]() şimdi hiçbişey istemiyorum !! üstü kaLsın ![]() ![]() Aşk şimşek gibi çakar gönlüne düşer ![]() Zehir gibi sızar kanına işler ![]() ![]() Aşk hançer gibi batar cam gibi keser ![]() İzleri kalır derinlere iner ![]() ![]() Belki de hiç olmamak dönüp bakmamak içinden gelen Ama yaşanmışlıklar küçük umutlar engeller seni senden ![]() Çığlık çığlığa boğulmuş denizaltında gemiler ![]() İçlerinde ne ayrılıklar gizli ölenler ![]() Geçiçi kurra çekildi cennete davetliler ![]() Yemin ettiler sana yanılma! _İğrençtir belki cennet cehennemden_ Çünkü senİ Sevmeye ![]() Basİt bİr cümleden İbaretİm Senİ unutmaya çok İsteklİydİm Beceremedim ![]() ![]() Bir küçük resim yarattım ben senle doldurduğum Kamaştığım varlığın sinsi girdi koynuma Aç ![]() İndirdim yetişkinliğimi oyun alanına Şu ay kor olur bakmasam ![]() Mutsuzum yine bozdurmuşken hayalimi ![]() |
![]() |
![]() |
|