|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| doldurduğum, küçük, resim, senle, yarattım |
..Bir Küçük Resim Yarattım Ben Senle Doldurduğum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
..Bir Küçük Resim Yarattım Ben Senle Doldurduğum*KimLerin oyunundasın? SözLerini tutuyormusun? KimLerin yoLundasın? Kokumu hatırLıyormusun? KimLerin koLLarındasın? Acaba beni düşünüyormusun? KimLerin koynundasın? YıkıLdım biLiyormusun? Şimdi ![]() ![]() Söylediğim sözleri de geri alıyorum Siliyorum birer birer bütün yazdıklarımı Karalıyorum adımın yanına yazdığım adını Senle yaptığım Doğrularımı ve yanlışlıklarımı ayıklıyorum ![]() ![]() Yanlışları koyuyorum bir köşeye Doğrular zaten benim doğrularım ![]() ![]() (!) Rüya değiLdin ![]() ![]() İşte ordaydın tam ortasında hayatının ![]() ![]() SöyLediğimde bana kızmıştın ama görüyorsun ya Bensizde dönüyor dünya! öLüyorum tanrım ! buda oLdu işte ![]() her öLüm erken öLümdür biLiyorum tanrım ![]() ama ayrıca aLdıgın şu hayat fena degiLdi ![]() şimdi hiçbişey istemiyorum !! üstü kaLsın ![]() Aşk şimşek gibi çakar gönlüne düşer Zehir gibi sızar kanına işler ![]() Aşk hançer gibi batar cam gibi keser İzleri kalır derinlere iner ![]() Belki de hiç olmamak dönüp bakmamak içinden gelen Ama yaşanmışlıklar küçük umutlar engeller seni senden ![]() Çığlık çığlığa boğulmuş denizaltında gemiler İçlerinde ne ayrılıklar gizli ölenler Geçiçi kurra çekildi cennete davetliler Yemin ettiler sana yanılma! _İğrençtir belki cennet cehennemden_ Çünkü senİ Sevmeye görmeye gücüm yok benİm Basİt bİr cümleden İbaretİm Senİ unutmaya çok İsteklİydİm Beceremedim ![]() Bir küçük resim yarattım ben senle doldurduğum Kamaştığım varlığın sinsi girdi koynuma Aç gözün açık olsun bu kez yakala resmimi İndirdim yetişkinliğimi oyun alanına Şu ay kor olur bakmasam yansıtan tek gecemi Mutsuzum yine bozdurmuşken hayalimi
|
|
|
|