Evetlerim Yalan , Alayına Selam .D |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Evetlerim Yalan , Alayına Selam .DO zaman gömüLdüm artık denizin şi'rine ![]() ![]() İçim dıŞım süt beyaz köpükten ![]() yıLdızLardan;Yardığım yeşiL maviLiğin derinLerine ßazen bir öLü süzüLürdü ![]() daLgın ve hayran![]() ![]() -*- Bitmeyen bir susuzLuğa benzer yokLuğun ![]() ``-*- gömün ßéni ! ``` -*- [ `` ßoynuzLu meLek `` ] -*- Seni sevmiştim oysa bir zamanLar ![]() HayatLa tanıŞtım ve seninLe yoLLarımı ayırdım![]() ![]() uğuRLar oLsun ![]() ![]() -*- ÖnemLi oLan hayatta en çok şeye sahip oLmak değiL ![]() en az şeye ihtiyaç duymaktır![]() ![]() -*- sorunsuz insanLar sadece mezarLıkLarda buLunanLardır ![]() ![]() -*- tüm dünya ßana karŞı ![]() x!Bir bavuL doLusu cümLe var defterimde ![]() ![]() ![]() Yara bandı tutmayacak kadar derin tümceLerim ![]() ![]() єνєтℓєяιм уαℓαη αℓαуιηα ѕℓм χ) HaDy ßir $éYLéRimiZi déi$ toku$ éDéLİm ![]() ![]() qüLü$ünDéN véR ömRümDéN aL![]() ![]() ![]() eyvaLLahLar bana göre değiL artık ![]() ![]() -*- çek git geceLerimden ![]() girme düşLerime !-*- arkadan vurur yaLnızLık ![]() ![]() -*- keşkeLeri çıkardım hayatımdan ![]() ![]() geLeceksen bugün geL ![]() ![]() ![]() ![]() yaRın çok geÇ oLaßiLir ![]() ![]() kapansın yoLLar şehRde ayrıLık waR ![]() ![]() ![]() ![]() ßir sewmk ßin defa öLmek demekmishh ![]() ![]() ![]() ßin defa öLümLee öLmemekkmishh ![]() ![]() !aşkın şaRaßndan ßiLmeden iÇtmm sewda yoLundan ßiLmedenn qeÇtimm ![]() ![]() ![]() qeCe qündüz deMedn düşünDm duRdum ßenn sewmei hiÇ ßiLmezken hayaLLer kuRdum peşinDen ![]() ![]() ![]() nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк ?nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı ?ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini ?Düş kırıkLıından snra bide hayaL kırıkLıına uqrama bençe * *Bir nefeslik ömür yαşıyoruz O ki her nefesimizi ölmek için αlıyoruz |
|
|
|