![]() |
Evetlerim Yalan , Alayına Selam .D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evetlerim Yalan , Alayına Selam .DO zaman gömüLdüm artık denizin şi'rine ![]() ![]() İçim dıŞım süt beyaz köpükten ![]() ![]() Yardığım yeşiL maviLiğin derinLerine ßazen bir öLü süzüLürdü ![]() ![]() ![]() ![]() -*- Bitmeyen bir susuzLuğa benzer yokLuğun ![]() ![]() -*- gömün ßéni ! ``` -*- [ `` ßoynuzLu meLek `` ] -*- Seni sevmiştim oysa bir zamanLar ![]() ![]() ![]() ![]() uğuRLar oLsun ![]() ![]() -*- ÖnemLi oLan hayatta en çok şeye sahip oLmak değiL ![]() ![]() ![]() ![]() -*- sorunsuz insanLar sadece mezarLıkLarda buLunanLardır ![]() ![]() -*- tüm dünya ßana karŞı ![]() ![]() Bir bavuL doLusu cümLe var defterimde ![]() ![]() ![]() Yara bandı tutmayacak kadar derin tümceLerim ![]() ![]() єνєтℓєяιм уαℓαη αℓαуιηα ѕℓм χ) HaDy ßir $éYLéRimiZi déi$ toku$ éDéLİm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eyvaLLahLar bana göre değiL artık ![]() ![]() -*- çek git geceLerimden ![]() ![]() -*- arkadan vurur yaLnızLık ![]() ![]() -*- keşkeLeri çıkardım hayatımdan ![]() ![]() geLeceksen bugün geL ![]() ![]() ![]() ![]() yaRın çok geÇ oLaßiLir ![]() ![]() kapansın yoLLar şehRde ayrıLık waR ![]() ![]() ![]() ![]() ßir sewmk ßin defa öLmek demekmishh ![]() ![]() ![]() ßin defa öLümLee öLmemekkmishh ![]() ![]() ![]() aşkın şaRaßndan ßiLmeden iÇtmm sewda yoLundan ßiLmedenn qeÇtimm ![]() ![]() ![]() qeCe qündüz deMedn düşünDm duRdum ßenn sewmei hiÇ ßiLmezken hayaLLer kuRdum peşinDen ![]() ![]() ![]() nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк ![]() nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı ![]() ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini ![]() Düş kırıkLıından snra bide hayaL kırıkLıına uqrama bençe ![]() *Bir nefeslik ömür yαşıyoruz ![]() O ki her nefesimizi ölmek için αlıyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|