![]() |
N'ckler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() N'ckler* Her dogum günmde neden Bir yaş KüçüLdm ![]() ![]() * oLqunLaşan bir yer varsa ![]() ![]() ![]() * Ben seNi içMde dünYanın 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sıkıLmaız ![]() ![]() ![]() biz iqimis susarız ![]() ![]() ![]() ![]() * artıK esqi Ben yok! deiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * seviorm seviorm diorsun cehenneme 2 biletim var geliormusun ![]() * ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bnden fazLasını beqLeme bu devri Ben yaradmadımki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * en qüzeL işqaLisin düşüncelerimin ![]() ![]() ![]() ![]() ama Bizim gibi küsqün & yorqun insanLar hakedmıor mutluluqu ![]() ![]() Ben güLmeyen Bir suratm Yarım kaLmş fıkraım ![]() ![]() Ben içmde Bi tuhaFım ![]() DışmDa hep insaNım ![]() ![]() Bitmeyen Bir kavqayım ![]() kusursuz Bir hatayım ![]() ![]() Ben yıpRanmış Bir inancım ![]() ![]() ![]() kendime Bir cezayım ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer ölürsem senin için hissettiğim aşkı yeniden canlandıracağım çıkaramıyorum bu kafadan kendimi İhtİyaci Yok Kalbİmİn AŞka ***** pespembe dünyadaki masmavi gökyüzüyüM ![]() ![]() ![]() ben ikimize ben sanNa ben baNa yanadurayım sen kendiNi düşünmeye devam eT ![]() ![]() ![]() bi qüN qiderseM de devaM edeRsin ![]() ![]() şimdi yokuM ![]() ![]() yanımda başkası kaLp*m de haLa seN HayaLLerimi çaLarken seninde orda oLma ihtimaLini düşünemediN mi ![]() ![]() ben seni severken seni başka koLLarda qörürken eLini tutamamanın acısını yaşarkeN umursamayan sen şimdi ne oLdu da dibimden ayrıLmaz oLdun ?? bundan sonra Lakabın k*şar oLsun yavruM ![]() ![]() sakince uyandım uykumdan yine her taraf karanLık yine sensizLik bastırdı içimi yokoLuşLarımı haykırdıM qeceye usuL usuL qiTTim öLümüme ansızıN fışkırdı kanLar biLekLerimdeN çaresizce haykırdım sevdiğimi dünyaya soN defa ![]() ![]() ![]() artık bende karamsar bi öLüyüM seNiN içiN bunaLım oLmayan diyarda hıçkırarak ağLarken qüLümseyeN[ ![]() ![]() ![]() siyah oje*m kuruyunca ağLardım ya sen de içime kuruyunca öyLe ağLadım işte ![]() ![]() ![]() pembe-siyaH damaLı biLekLik buLan varsa kimin oLduğunu umursamadaN bane qeTirebiLir mi ![]() ![]() $eytan onun yerini aLırken çığLıkLarını duyuorum ![]() ![]() o masum safLığın kararıyo içim avına qiden yıLan qißi yawa$ we sinsice ![]() ![]() ![]() hayatın ba$ındayken gücümü kayßetmek, yitip qitmek ![]() ![]() kimsenin umrunda deiL biLiorum (!) ßu yüsden Sahte kiŞiLikLerden nefret ediyorum mutLuLuk diyaRnıda biLe mutsuZdu*m beNn Ne tuhaf değil mi? İçimi acıtan da sendin, Acımı dindirecek olan da ![]() ![]() ![]() ben sende hiçbir şeydim…sen bende her şeyken!!! ben; bir bakışına bin anlam yükledim!!! bana karanlığın ne demek olduğunu öğretmeden bütün ışıklarımı söndürüyorsun… bundan sonra sen benim kalbimde değil kendi cehenneminde yaşayacaksın Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan!! ![]() ![]() ![]() ![]() Herzaman seninleyim dediğin gün bile yanımda yoktun ![]() ![]() ![]() ![]() Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem ![]() ![]() Aşk meğer; Sevipte KAYBETMEKMİŞ ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Gün O Güzel Gözlerine Yaşlar Dolar,Kalbin Sızlar,İçin Yanarsa Deme Bana Sen Yaktın ![]() ![]() unut gitsin diyorsun kolay olsa unuturdum biliyorsun Şimdi geri dönsende sevemeM …Kalbim yok artık bitti!! TESADÜFEN DOĞDUM MECBUREN YAŞIYORUM ![]() ![]() COK SE*EFSZ GORDUM AMA HIC BIRI SENN KaDaR PROFESYONL DIILDI Dєğιşтєяємєzѕιи вєиι, кαѕмα вσşα вєи вυуυм вιяαz нυуѕυz вιяαz кıяıк вєи кєи∂ιмℓє мυтℓυуυм ![]() ![]() ![]() Düştüğüm her hatada ![]() ![]() ![]() ![]() Korktum lakin her seferinde elini sıktım!! Sen nekadar cok konusursan konus Boşa! anlamak ıstedıgım kadarını anlarım ![]() ![]() ![]() iZiN v£R qid£yiM öLüm£…BıKTıM YeTeR q£Lm£ üSTüM£ qüLdüqüM HaYaT Ya$aMıMda sOn SaHn£ αякαм∂αη кσηυ$αηℓαя αякαм∂α тαкıℓмαуα ∂єωαм єтѕιηℓєя! вєиι вιℓєи вιℓιя вıℓмєуєиιи∂є вıℓмєк gιвιι вıя αуяı¢αℓıgı уσкTuR ![]() ![]() ![]() KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım ![]() ![]() BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή Dünya boşa dönebilir ama ben geri dönemem yapamam birdaha ölemem ![]() |
![]() |
![]() |
|